Пластир медичний мозольний D. S. 2х6 см 5 шт (0348)

Пластир медичний мозольний D. S. 2х6 см 5 шт (0348)

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 39 оцінок )

72

Є в наявності

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир медичний D. S. мозольний 2*6 см 5 шт

Загальна характеристика: пластир складається з тілесного кольору адгезивної основи з фіксованим у центрі білим пінополіетиленовим диском, який містить масу; адгезивна частина пластиру та центральний диск покриті захисним папером. Мозольний Пластир   діє як кератолітик, розчиняючи ороговілий шар шкіри в ділянці мозолів .

Показання для застосування. Лейкопл. "D. S." Мозольний  показань для місцевого лікування сухих та твердих мозолів і змозолілостей шкіри у дорослих.

Спосіб застосування та дози. Після гарячої ванни для ніг ретельно висушити уражену ділянку, прикріпити пластир так, щоб диск із саліциловою пастою закривав мозоль. Слід унікати накриття здорової ділянки шкіри навколо мозолі. Пластир міняти щодня. Тривалість лікування залежить від одержаних результатів.

Побічна дія. При накладанні на здорову ділянку шкіри можливо місцеве подразнення у вигляді свербежу. В окремих випадках можливий розвиток алергічних реакцій.

Протипоказання. Підвищена чутливість до саліцилової кислоти, подібних речовин або інших компонентів препарату; інфіковані мозолі.

Передозування . Враховуючи особливості лікарської форми , передозування неможливо.

Особливості застосування. Саліцилова кислота, що входить до складу препарату, є їдкою речовиною . Не застосовувати для пухирів. Не рекомендується накладати пластир на здорову шкіру навколо ділянки ураження. При виникненні болю застосування пластиру слід припинити . Хворим на артрит, діабет потрібно проконсультуватися з лікарем перед використанням пластиру.

]]>

Характеристики

Розміри
  • 2 см х 6 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами