Лампа бактерицидна СОНЕЧКО BactoSfera (2518-19999)

Лампа бактерицидна СОНЕЧКО BactoSfera (2518-19999)

Продавець:Spine&Foot

4.9/5  ( 57 оцінок )

1 887

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бактерицидна лампа «СОНЕЧКО-Baby» українського виробництва Бактосфера - безпечне і високоефективне пристрій для дитячих лікувальних процедур і знезараження повітря.
 
призначення
 
Малюки, дошкільнята і школярі часто переносять захворювання, викликані бактеріями і вірусами. Хвороботворні мікроорганізми потрапляють до дитини в 80% випадків через вдихаємо повітря. Перші органи, які беруть на себе удар інфекції - це органи дихання, носоглотка зокрема. Бактерицидна лампа СОНЕЧКО-Baby вирішує відразу дві проблеми: з її допомогою можна знезаражувати повітря в будь-якому приміщенні, а так само проводити місцеві терапевтичні процедури - внутрішньопорожнинне кварцування вух, носових проходів, Голишко у дитини. Для цього прилад має тубуси-насадки різного діаметра.
За допомогою бактерицидної лампи так само проводяться процедури кварцування поверхні тіла, в тому числі і дорослих людей.
Лампою «СОНЕЧКО-Baby» проводяться лікувальні процедури з дітками від 3 до 12-13 років. Але цей же прилад може стати в нагоді батькам малюків від народження (для кварцування дитячої кімнати) і лікування, але за умови особистої рекомендації терапевта. Потужності даного приладу досить для лікування шкірних і ЛОР-захворювань у дорослих.
Практично кварцеватель «СОНЕЧКО-Baby» дозволяє на дому, в будь-який зручний час проводити безкоштовно процедури, які часто призначаються в дорогих клініках при різних ЛОР-захворюваннях і шкірних проблемах.
 
Проблеми, з якими допомагає впоратися СОНЕЧКО-Baby
 
- Гострі респіраторні захворювання.
- Ангіна, в т.ч. гнійна.
- Гайморит.
- Риніт, у т.ч. в гострій формі.
- Отит.
- Фурункульоз.
- Рани, в т.ч. гнійні, чисті, післяопераційні.
 
Переваги бактерицидної лампи BactoSfera
 
Тривалий сеанс. Лампа може безвідмовно працювати близько 8 годин. Потім необхідний технічну перерву (30 хвилин) і прилад знову може експлуатуватися.
Зручна конструкція. Корпус лампи нахиляється під будь-яким зручним кутом і фіксується в потрібному положенні. Це дозволяє дитині перебувати в зручній позиції і не напружуватися під час процедури.
Багатофункціональний. Завдяки насадкам тубус різних діаметрів, за допомогою одного і того ж приладу можна лікувати різні органи дихання, слуху, проводити місцеве опромінення ділянок шкіри, а так само знезаражувати житлові приміщення або громадські.
Високий ступінь захисту. Корпус лампи виконаний з якісного металу, що повністю виключає контакт людини з ультрафіолетом. Прилад має в комплекті захисні УФ-окуляри, які забезпечують 100% захист очей дитини під час процедури.
 
Де може використовуватися лампа бактерицидна СОНЕЧКО Baby
 
- Будинки для дезінфекції повітря і лікувальних процедур.
- У дитячих садках і школах для знезараження приміщень площею до 30м2.
- У санаторіях, клініках, лікарнях для масової експлуатації.
- Бактерицидна обробка приміщень з великою прохідністю.
- Лікарські кабінети, які спеціалізуються на кожзаболеваніях.
 
Довжина хвилі 253,7 Нм.
Потужність лампи 5Вт.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами