Бактерицидний опромінювач BactoSfera OBB 15P-METAL лампа ECO безозонова (3067-19992)

Бактерицидний опромінювач BactoSfera OBB 15P-METAL лампа ECO безозонова (3067-19992)

Продавець:Spine&Foot

4.9/5  ( 51 оцінок )

1 227

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

У нашому світі є безліч способів боротьби з небезпечними бактеріями, вірусами і сумнівними мікроорганізмами. Один з найбільш ефективних і надійних - це правильне застосування бактерицидних ламп. Якщо раніше, на початку і в середині минулого століття, ці лампи використовували виключно в госпіталях, кабінетах лікарів, лікарнях різного типу, то тепер кожен бажаючий може зробити атмосферу свого будинку, офісу, кабінету, магазину безпечніше, з їх допомогою.
 
Вибирати пристрій слід з особливою ретельністю, адже від нього залежить не тільки наявність (відсутність) вірусів і бактерій в атмосфері, а й безпеку, здоров'я тих, хто планує ним користуватися. Важливо вибрати високоякісну лампу, від відомого виробника, яка буде гарантовано ефективною і безпечною. Саме таким пристроєм є бактерицидна лампа OBB 15P-METAL ECO безозонову.
 
Детальний опис моделі OBB 15P-METAL ECO безозонову бактерицидної
 
Прилад OBB 15P-METAL ECO, оснащений лампою PHILIPS, Голландія - це фактично мобільна, знезаражуються, безозонову лампа, на подствки. З її допомогою можна ефективно прокварцевать найрізноманітніші приміщення. Встановлено лампа на стійке, надійне підгрунтя з міцного металу, при цьому вона помірно важить. Модель ОББ-15П-Ф абсолютно безпечна для людського здоров'я, за умови правильного застосування, згідно з відповідною інструкцією.
 
Презентується тут лампа бактерицидна вміє в найкоротший період усунути небезпечні бактерії, цвіль, віруси хвороботворні, грибки, спори, дріжджі і мікроорганізми інфекційні іншого плану. Всі вони гинуть гарантовано, через дози небезпечного для них ультрафіолетового випромінювання. Випромінювання цього типу руйнує молекули ДНК вірусів і бактерій, в найкоротші терміни, що є гарантією повного знезараження. Користь такого пристрою складно переоцінити, адже воно дає можливість зберегти здоров'я і уникнути зараження, наприклад, в період повсюдних епідемій, або коли в будинку проживає носій інфекції.
 
Технічні характеристик і лампи наступні: потужність - 15 Вт, необхідна напруга - 220 В, частота - 50 Гц, площа використання (рекомендована) - 60 куб. метрів, тривалість роботи - 16000 годин.
 
Габарити лампи цієї моделі - 510 на 35 на 70 мм, вага її - 0,5-1кг, 99,9% - ступінь знезараження атмосфери. Лампу цього типу можна сміливо застосовувати в приміщеннях житлового типу, в дитячих садах, гімназіях, школах, готелях, косметичних кабінетах, лабораторіях, клініках стоматологічних, поліклініках, на промислових підприємствах, в лікарнях, в самих різних нежитлових приміщеннях.
 
- Коли включений опромінювач, в кімнаті не повинні знаходиться люди, домашні тварини і кімнатні рослини;
- Провітрювати приміщення не обов'язково.

Характеристики

Площа приміщення
Потужність
  • 15 Вт
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами