Таволга в'язальна Лабазник (листя) 1 кг

Таволга в'язальна Лабазник (листя) 1 кг

Продавець:Корисності від Бузі

4.9/5  ( 57 оцінок )

360

Є в наявності

1

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Таволга в'язолисна (комірник вязолисний) здавна широко використовувалася в народній медицині. Цвіте вона досить довго з червня по кінець липня, ось в цей час зривали верхівки-волоті з невеликою кількістю листя. У селах і зараз у багатьох лазнях побачиш вінички з сухої трави таволги вязолисної.

Квіти таволги вязолисної виділяють ніжний аромат меду, ванілі, мигдалю. З кінця червня по кінець липня гудуть над білими пухнастими волотями квітів таволги працьовиті бджоли. Квітка складається з дрібних білих або світлокремового п'яти пелюсток.

Трава гадючника в'язолистого містить ефірні олії, глікозиди гаультерін, спіреін, геліотропін, ванілін, терпеін, дубильні речовини, вітамін С, віск,

жири. У квітках міститься ефірна олія, фенольний глікозид спіреін, а в корневищі- глікозид гаультерін, який при гідролізі розщеплюється з утворенням дратівної речовини метилового ефіру саліцилової кислоти (метилсалицилата).

В нашій народній медицині комірник вязолісний застосовується в якості: в'яжучого при проносах, потогінний, сечогінний, жовчогінний, загальнозміцнюючий, що стимулює імунітет, заспокійливого, антисклеротичної, протицинговий, протизапального, знеболюючого, бактерицидного, антисептичний засіб.

Ця трава - сама природна цілителька!

Вміщені в квітах і коренях таволги вязолисної глікозиди та інші діючі речовини зумовлюють її застосування як антивірусне та імуностимулюючий засіб.

Характеристики

Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами