Рукавички Unex Careful Products ТРЕ блакитний нестерильні неопудрені XL 100 пар (139-2020)

Рукавички Unex Careful Products ТРЕ блакитний нестерильні неопудрені XL 100 пар (139-2020)

Продавець:UNEX CAESTU

170

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

"Рукавички ТРЕ новинка на ринку витратних матеріалів. Головна сировина для виготовлення — це термопластический еластомер, який є хімічно стійким, міцним і демонструє хорошу стабільність розмірів. Розтягнувши манжету рукавички можна надійно закріпити її на зап'ясті. Рукавичка не спаде під час роботи і забезпечить потрібну довжину (до 30 см) для кращого захисту. Також манжету рукавички можна закріпити нарукавником, надівши його поверх.

ТРЕ продукція високоякісна і має широкий спектр застосування: використовуються для захисту від бруду, води і бактерій. Особливо це актуально для організацій, де за Гостом необхідно суворо дотримуватися санітарно-гігієнічним нормам.

Також рукавички з еластомеру мають досить хорошою міцністю і еластичністю. За класифікацією вони належать до товарної категорії засобів індивідуального захисту (ЗІЗ).

Вони відмінно підходять для захисту рук від впливу шкідливих хімічних речовин, а також згодяться для захисту об'єктів від шкідливих бактерій, які можуть опинитися на руках. Останнє особливо актуально для медиків і співробітників, які працюють з продуктами харчування.

Забезпечення захисту особистої і гігієни
Відмінна альтернатива латексним, вініловим і нітрилові рукавичкам

ТРЕ — надійний засіб особистого захисту на харчових виробництвах і високо цінується флористами, ветеринарами, сушистами, в HoReCa −індустрії та господарських роботах, перукарями, косметологами, майстрами в сфері краси, кондитерами, медиками для цілей огляду пацієнтів (заміна вінілових рукавичок)."

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами