Корсет для корекції постави ARMOR ARC161 XXL Чорний (2025-27538)

Розмір
  • XXL

Корсет для корекції постави ARMOR ARC161 XXL Чорний (2025-27538)

Продавець:Spine&Foot

4.6/5  ( 63 оцінок )

387

Немає в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Корсет для корекції постави ARC 161 сприяє формуванню анатомічно правильного положення спини, попереджає і зупиняє розвиток сколіозу.

Призначення

  • Запобігає розвиток сутулості.Коригувальні пілоти підтримують спину в правильному, рівному положенні.
  • Формує звичку рівної постави. У перший час корсет здається зручним при носінні, так як його конфігурація не дозволяє сутулитися, прогинатися в грудному або поперековому відділі. З часом правильне положення спини під час ходьби або в положенні сидячи входить в звичку і норму.
  • Застосовується в реабілітаційний період.Носіння коригувального корсета рекомендую хворим, які перенесли травми хребта або грудної клітки.
  • Запобігає появі хвороб. Часто викривлення хребта призводить до порушення травлення, розладів серцево-судинної системи і органів дихання. Щоденне профілактичне використання корсета знімає багато симптоми цих захворювань.
  • Правильно розподіляє навантаження на м'язовий корсет спини.Анатомічно правильне положення спини як наслідок знімає напруження м'язових волокон.
  • Допомагає при радикуліті. За допомогою корсету формується положення спини в поперековому відділі, що сприяє зняттю затискачів і спазмів м'язів.

Особливі переваги корсет для корекції постави ARC 161

- З широкими ременями та наплічниками. Наплічні ламки-ремені дозволяють рівномірно розподілити навантаження по всьому плечу, м'який подплечник краде відчуття тиску.
-Ÿ Легкий і тонкий.Виріб практично не помітний під одягом. Корсет не обтяжуючи плечовий пояс і не має вертикальне навантаження на хребет.
-Ÿ Може одягатися на нижню білизну.Тканина м'яка і приємна на дотик. Корсет можна одягати поверх нижньої білизни, не турбуючись про дискомфорт. Виріб добре пропускає повітря, не утворює парниковий ефект.
-Ÿ Легко підганяється під індивідуальні особливості фігури. Розмір виробу може підганятися за допомогою ременів.
-Ÿ Не сковує руху. При корсетотерапії людина може вести звичайний спосіб життя. Корсет не обмежує у фізичній активності.
 
Якість вироби

Коригуючий корсет ARC 161 виготовлений з дотриманням всіх норм і стандартів продукції ортопедичного класу. Виріб виготовлено з полотна, що складається на 60% із синтетичних волокон з додаванням натуральної бавовни (40%). Такий склад тканини робить ортопедичне виріб зносостійким: навіть при щоденному носінні корсет не розтягується, не змінює своєї жорсткості.

Догляд за коригувальним корсетом

Виріб можна прати вручну при температурі води не вище +30С без використання відбілюючих речовин. Не рекомендується сушити на батареях і обігрівачах. Корсет не підлягає прасування.

Купити корсет для корекції постави Armor arc161 можна в наших салонах та на сайті.

Характеристики

Ступінь фіксації
Розмір
  • XXL
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами