Ультрафіолетовий бактерицидний світильник UV OEM UVC-38W чорний безозоновий

Ультрафіолетовий бактерицидний світильник UV OEM UVC-38W чорний безозоновий

Продавець:electrosis

4.9/5  ( 132 оцінок )

841

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ультрафіолетовий бактерицидний світильник UV OEM UVC-38W призначається для знезараження повітря в приміщеннях, боротьби з вірусами та алергенами, усунення бактерій, грибків та цвілі з різних поверхонь. Пристрій виконаний у лаконічному сучасному дизайні та має корпус чорного кольору. Дана модель може бути застосована в житлових та офісних приміщеннях, у сфері комерції, громадського харчування та охорони здоров'я.

Потужність приладу становить 38 Вт при габаритних розмірах 46х21 см. Пристрій може експлуатуватися при установці на будь-які рівні поверхні, не вимагає кріплення або настінного кронштейна. Портативність виробу дозволяє досягти кутів розсіювання променів до 360 °. Рекомендована площа дезінфекції – 40-50 кв. м.

Роботу бактерицидного світильника забезпечує ультрафіолетова лампа, що випромінює хвилю довжиною 253,7 нм. Ця величина вважається найкращою для ефективного знищення бактерій, цвілі, вірусів, формальдегідів та різних алергенів. Світло лампи шкідливе для людської шкіри та очей, тому при її роботі не слід входити до приміщення. Також необхідно винести з кімнати всі рослини та обмежити доступ домашніх тварин.

Управління світильником здійснюється за допомогою радіохвильового дистанційного пульта. Оскільки споживач може мати бажання вибрати фіксований час обробки для конкретного приміщення, дана модель передбачає таймер на 15, 30 і 60 хвилин. Заводська гарантія на світильник складає 12 місяців, ресурс роботи ультрафіолетової лампи – 8000 годин.

Характеристики

Особливості
  • Бытовой
Комплектація
  • RF-пульт ДУ/ Выключатель
Додаткові характеристики
  • Автоотключение
Гарантія
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами