Ліжко з туалетом та функцією бічного перевороту для тяжкохворих MED1-H03

Ліжко з туалетом та функцією бічного перевороту для тяжкохворих MED1-H03

Продавець:REABILITY

4.9/5  ( 27 оцінок )

39 900

34 990

Є в наявності

10

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медичне ліжко з туалетом (санітарним оснащенням) і функцією перевороту на механічному приводі.
Дана модель ліжка - одна з найбільш зручних і функціональних на ринку України. Також в нашому асортименті представлене ​​медичне ліжко з туалетом і бічним переворотом на електроприводі - управління всіма функціями за допомогою пульта дистанційного керування. 

Рекомендуємо до використання в комплекті з протипролежневим матрацом з туалетним отвором MED1-M01

Для Вашої зручності ми записали повне відео експлуатації з докладним описом функціоналу.

Медичне ліжко з туалетом і функцією перевороту - відео

Медичне ліжко з туалетом і функцією перевороту MED1-H03 має дуже широкий спектр використання. Ідеально підійде для використання як вдома, так і в будь-якому медичному або лікувальному закладі. Для виготовлення ліжка використовувались якісні матеріали, міцний та легкий метал та медичний пластик дозволили зробити міцну та надійну конструкцію. Вага всього ліжка всього 90 кг, при цьому максимальне навантаження на ліжко - 260 кг, що дозволяє розміщувати пацієнта практично будь-якої комплекції.

У момент, коли Ви зустрічається з позбавленням мобільності Вашим близьким, з'являються нові турботи, яких дуже складно уникнути. Наше ліжко - це потрібний помічник в цей момент. Майже весь функціонал, яким володіє ліжко, при його відсутності, виконується за допомогою фізичних зусиль близьких або медперсоналу. Це важко і витратно, додає зайві турботи, нерви. Спростіть собі життя за допомогою широких можливостей нашого ліжка.

Важелі керування ліжком розміщуються з правої сторони з можливістю складання, що дозволяє розмістити ліжко максимально компактно.

У комплектацію входить:

  1. Ліжко;
  2. Медичний матрац;
  3. Судно (туалет);
  4. Бічні огорожі;
  5. Ізголів'я;
  6. Підніжжя;
  7. Ванночка для миття голови;
  8. Столик накладний;
  9. Штатив для крапельниць.

Функціонал медичного ліжка з туалетом на механічному приводі:

  • Підйом спинки до сидячого положення;
  • Опускання ножної секції нижче рівня ліжка;
  • Підйом ножної секції вище рівня ліжка;
  • Функція кардіо-крісла (посадка людини повністю в сидяче положення без підйому з ліжка);
  • Функція туалету (ліжко обладнане вбудованим санітарним оснащенням, яке можна використовувати, не піднімаючи людини);
  • Бічний переворот. За допомогою даної функції можна повернути людину на лівий або на правий бік. Зручно для проведення маніпуляцій з людиною або просто для полегшення догляду за хворим асистентові;
  • Бічні огорожі - не дозволять Вашій близькій людині або пацієнту впасти з ліжка під час сну, або в іншій ситуації.


За 10 секунд Ви можете перевести пацієнта з лежачого положення в повністю сидяче, з опусканням ніг (функція кардіо-крісло), або підняти спинку або відрегулювати ноги окремо. Нижня секція ложе опускається до рівня підлоги, дає можливість провести санітарні процедури, прийняти їжу, читати або дивитись телевізор. З положення кардіо-крісла пацієнта легко пересадити на інвалідний візок чи інші допоміжні пристрої. Під секцією для ніг наявні додаткові колеса, вони забезпечують мобільність ліжка в положенні кардіо-крісла. В такому вигляди, завдяки колесам, ліжко можна перемістити, не змінюючи положення пацієнта.

Ложе ліжка ділиться на секції, положення яких змінюється за допомогою важелів. Повертаючи важіль, встановлюється потрібний кут нахилу тієї чи іншої секції, фіксація відбувається автоматично. Як тільки перестає обертатись важіль, секція зупиняється у потрібному положенні. Секція під спиною регулюється від 40 градусів до 75 градусів, а секція для ніг підіймається чи опускається до 30 градусів.

ФУНКЦІЯ БІЧНОГО ПЕРЕВОРОТУ. Ложе ліжка розділене навпіл, завдяки цьому є можливість підіймати половину ліжка, перекочуючи людину на другу частину, допомагаючи перевернутись. Ліжко замість Вас поверне Вашу близьку людину на лівий або правий бік, що потрібно для зміни положення, або для проведення маніпуляцій. Функція приводиться у дію завдяки важелю, покрутивши який, можна змінити положення потрібної половини ліжка. Після приняття пацієнтом потрібного положення, секцію можна опустити чи залишити піднятою, зафіксувавши таким чином пацієнта.

Всі важелі, при необхідності, після налаштування потрібного положення ліжка, ховаються, не заважають підходити до ліжка і не займають додадкового місця. Достатньо переломити ручку навпіл як на фото знизу

Медичне ліжко MED1-H03 має вбудований санітарний пристрій. Тепер Вам не потрібно підкладати судно, парити людини підгузниками, або піднімати близького з ліжка для переміщення на окремий туалет. За допомогою важеля Ви легко відкриваєте отвір в центрі ліжка і до отвору під'їжджає судно для справляння потреби. Точно так же воно легко виїжджає назад і отвір закривається.

Також, для підтримання гігієни пацієнта, ліжко комплектується ванночкою для миття голови. Вона має зручний злив води, що не змусить Вас або асистента підіймати ємність з водою. Для встановлення на ліжко передбачена знімна секція матрацу, яка при необхідності заміняється ванночкою.

Медичне ліжко з туалетом MED1-H03 комплектується якісним матрацом, який забезпечує максимальний комфорт для пацієнта. Основа матраца - кокосова стружка і прошарок пінополіуретану. Чохол матраца виконаний з дихаючої тканини, що забезпечує матрацу дихаючий ефект. Натуральні гіпоалергенні матеріали запобігають алергічні реакції та подразненню шкіри, що знижує ризик появи пролежнів. Ефект пам'яті дасть можливість прийняти зручне положення хворому та знизить тиск на шкірні покриви. Складається матрац з декількох частин, що дозволяє максимально ефективно використовувати весь функціонал медичного ліжка з туалетом: бічний переворот, туалет, регулювання спинки і ножної секції.

Унікальний подарунок. Тільки наш магазин дарує унікальне, вологонепроникне простирадло. Зшите воно з урахуванням особливостей ліжка. Має отвір під санітарний пристрій, краї фіксуються резинкою, що попереджує зіскувзування з матрацу. По відчуттям, простирадло м'яке та приємне, складається з декількох шарів, верхній дихаючий та нижній вологонепроникний.

У стандартну комплектацію ліжка входять посилені колеса, кожне має фіксатор (гальмо), завдяки ним ліжко стає мобільним, ви можете перемістити в іншу частину кімнати, або прямо на ліжку транспортувати пацієнта в іншу палату. Надійні гальма зафіксують ліжко легким рухом, що робить ліжком повністю стаціонарним. Спеціальне покриття колес не дряпає поверхню підлоги та не залишає слідів.

Бічні поручні виконані з металу, обладнані кнопкою для легкого складання за допомогою однієї руки. При натисканні на кнопку поручень м'яко опускається до рівня ложа. Для того, щоб поручень підняти, його потрібно потягнути вверх до клацання та поручень зафіксується самостійно.

Додатково, на поручні, встановлюється зручний стіл, який входить у комплектацію. Він легко встановлюється прямо на поручні у піднятому стані. Стіл допоможе у прийманні їжі та ліків, при необхідності, на ньому можна розмістити інструменти чи пристрої для маніпуляцій.

Узголів'я і підніжжя виготовлені з ABS-пластика - вони міцні і легкі одночасно. Для проведення маніпуляцій з пацієнтом вони легко опускаються по обидва боки ліжка за 5 секунд. Легкознімний механізм перетворює ліжко в каталку, відкриваючи доступ до пацієнта з усіх сторін, даючи можливість провести реанімаційні дії.

В комплектацію медичного ліжка з туалетом MED1-H03. також входять штатив для крапельниць та надліжкова трапеція. 

Штатив на 4 ємності регулюється по висоті та встановлюється на каркас ліжка, не займаючи додаткового місця на підлозі.

Надліжкова трапеція встановлюється в каркас ліжка та має обертовий механізм.

Характеристики

Регулювання нахилу тазостегнової секції
Матеріал корпусу
Кількість секцій
Регулювання нахилу спинної секції
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами