Тест на визначення антигенів BioNote NowCheck COVID-19 Ag уп/25 шт

Тест на визначення антигенів BioNote NowCheck COVID-19 Ag уп/25 шт

Продавець:TheBridge

6 000

Немає в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест NowCheck COVID-19 Ag - це експрес-хроматографічний імуноаналіз для визначення специфічних антигенів SARS-CoV-2 в носоглотці людини. Тест призначений для застосування медичними працівниками і лабораторіями та слугує для ранньої діагностики інфекції SARS-CoV-2 у пацієнтів з відповідними клінічними симптомами. Він надає початковий результат скринінгового тесту. Для підтвердження інфекції SARS-CoV-2 результат необхідно підтвердити більш специфічними альтернативними методиками.

Нові експрес-тести для якісного визначення антигену SARS-CoV-2 аналогічно ПЛР - тестуванню виявляють РНК вірусу SARS-CoV-2 та надають можливість виявити хворобу на ранній стадії. Ця ефективна альтернатива ПЛР тестуванню вже визнана ВООЗ та увійшла до стандартів надання медичної допомоги при COVID-19.

Згідно наказу МОЗ України від 17.09.2020 року № 2122, тест на виявлення антигену SARS-CoV-2 необхідно використовувати для швидкого попереднього скринінгу. Важлива різниця між ПЛР тестуванням та тестом на антиген COVID-19 - швидкість отримання результату. Час отримання результату при ПЛР тестуванні від 1 до 3 діб, при тестуванні на антиген - до 30 хвилин у присутності хворого.

Переваги тестування на антиген: висока точність результатів, доступна ціна, виявлення хвороби на ранній стадії захворювання при появі перших симптомів, в годину коли концентрація вірусу у носоглотці максимальна, висока чутливість та специфічність, швидке отримання результату.

Тест NowCheck COVID-19 Ag пройшли процедуру верифікації на відповідність в Одеському лабораторному центрі МОЗ України.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Быстрый результат до 20 минут. Образец-мазок из носоглотки. Чувствительность 88,68% Специфичность 98,25% Комплектация: 25 Тест-кассет. 25 Флаконов с буфером. 25 Колпачоков для нанесения. 25 Стерильных тампонов. Инструкция. Наклейки на тест-касеты.
Країна реєстрації бренда
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами