Бактерицидний опромінювач UVAC PLUS 15 до 20 кв. м білий

Бактерицидний опромінювач UVAC PLUS 15 до 20 кв. м білий

Продавець:UAHEAT

3.6/5  ( 30 оцінок )

810

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бактерицидні опромінювачі Бактерицидний опромінювач відкритого типу UVAC PLUS 15 – це пристрій для знезараження повітря в приміщеннях до 20 кв. м та інших поверхонь від мікроорганізмів, бактерій, вірусів, дріжджів і цвілі.
Опромінювач якісно очищає повітря в таких приміщеннях:
1. Дитячі садки, школи
2. Лікувальні та медичні установи
3. Квартири, приватні будинки.
4. Офіси та комерційні приміщення
5. Магазини, ресторани
6. Спортзали і салони краси. Кварцування повітря і поверхонь відбувається з допомогою прямих ультрафіолетових променів бактерицидного ефекту (253,7 нм)
При використанні бактерицидної опромінювача рекомендується використовувати спеціальні окуляри для захисту очей від ультрафіолету. Під час роботи опромінювача людям і тваринам потрібно залишити оброблюваний приміщення, якщо є рослини – прибрати з приміщення або накрити щільною тканиною. На працюючий опромінювач категорично не можна дивитися і намагатися під ним засмагати. Після обробки бактерицидну безозоновым опромінювачем, провітрювати приміщення не обов'язково. Кварцова безозоновая лампа має невеликі габарити і вага, що дає можливість переміщати пристрій, встановлювати на будь-яку поверхню, а так само закріплювати на стіну. Переваги бактерицидної опромінювача Emby
1. Дизайн. Бактерицидні опромінювачі відкритого типу має металевий корпус білого або чорного кольорів. Компактний і підходять до будь-якого інтер'єру. Ультрафіолетову лампу відкритого типу можна переміщати і ставити на різні поверхні або вішати на стіну, що дуже зручно.
2. Економічність. Пристрої UVAC не споживають багато електроенергії, що дозволить Вам обробляти приміщення економно і ефективно
3. Ціна. Бактерицидна кварцова лампа UVAC PLUS має низьку ціну і повністю відповідає якості.
4. Бактерицидність. Ультрафіолетова лампа добре очищає повітря, прибирає пил, алергени і до 99,9% мікроорганізмів, бактерій, вірусів і цвілі.
5. Не видає звуків і запахів
Застосування бактерицидної лампи відкритого типу
1. Щодня на 30 хвилин. 2. Якщо приміщення трохи більше заявленої оброблюваної площі - включати на 40-50 хвилин, що б опромінювач встиг знезаразити всі приміщення 3. Під час роботи опромінювача не можна перебувати в приміщенні людям, тваринам і рослинам. 4. При включенні необхідно використовувати спеціальні окуляри (або сонцезахисні) що б уникнути опіків слизових оболонок очей. 5. Після знезараження приміщень - провітрювати їх не обов'язково.

Характеристики

Потужність
  • 15 Вт
Особливості
  • Профессиональный
Вага
  • 1 кг. кг
Гарантія
  • 36 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами