Кисневий концентратор 10 літрів Olive OLV-10 з датчиком кисню

Кисневий концентратор 10 літрів Olive OLV-10 з датчиком кисню

Продавець:Oxygeni

4/5  ( 24 оцінок )

30 990

29 999

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

15

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ми пропонуємо вам великий асортимент надійного медичного обладнання. У нас ви можете купити кисневий концентратор 10 літрів OLV-10, Olive Датчик кисню, небулайзер за найкращою ціною з доставкою.

Концентратор OLV-10А вирізняється високою концентрацією кисню 93%.

Надаємо всі необхідні бухгалтерські документи.

Устаткування має дозвіл Міністерства охорони здоров'я України.

Кисневий концентратор OLV-10 оснащений великим і зручним кольоровим дисплеєм:

Особливості моделі:

Високоякісне молекулярне сито як адсорбент CECA, виробництва Франції. Технологія поділу газу PSA. Великий LED дисплей. Використання 24/7

Професійне обладнання рекомендовано для лікування, реабілітації та профілактики широкого спектру захворювань і патологій:

Дихальна недостатність. Ціаноз. Хронічна обструктивна хвороба легень. Емфізема легенів. Набряк легенів. Муковісцидоз. Пневмонія. Серцева астма. Декомпресійна хвороба. Черепно-мозкові травми. Алергічні реакції з нападами задухи. Реабілітація пацієнтів після отруєнь чадним газом, алкоголем і т.д.

Кисень є незамінним елементом, який найкращим чином позначається на організмі людини. Він живить наші клітини, сприяє інтенсивній роботі внутрішніх систем і органів. Тобто, позитивно впливає на багато процесів в тілі - метаболізм, відновлення і так далі. Доведено, що вже після декількох інгаляційних сеансів киснем люди починають відчувати себе набагато краще, у них знижуються м'язові болі, поліпшується колір і стан шкіри.

Кисневий концентратор 10 літрів OLV-10, Olive Датчик кисню, небулайзер - це компактний пристрій, який виробляє кисень за допомогою використання звичайного повітря. Припустимо, як медичне, так і приватне (домашнє) застосування приладу. Автономний в роботі, даний агрегат всього за одну хвилину в силах генерувати від 0,2 до 10 літрів газової суміші (обсяг кисню в її складі буде досягати 93%).

Принцип роботи концентратора практично безмежний, тому що він полягає у виробництві кисню з навколишнього повітря. Для повноцінної роботи такого обладнання не знадобляться інші витратні матеріали та хімічні компоненти.

Після потрапляння в корпус, звичайних повітря проходить етап очищення через спеціально влаштовані фільтри. Перебуваючи в цій стадії повітряна суміш буде розділена на молекули (кисень / вуглекислий газ). Кисневмісний газ зволожується на виході. Досить часто концентратор 10 літрів OLV-10, Olive Датчик кисню, небулайзер використовують як засіб для створення поживних кисневих коктейлів, якими можна пригостити будь-якого члена вашої родини.

Характеристики

Сфера використання
Категорія
Вага
  • 24 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами