Крем – бальзам «SOS» від опіків та порізів 75 мл

Крем – бальзам «SOS» від опіків та порізів 75 мл

55

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- забезпечує швидке загоєння ран та опіків

- сприяє усуненню набряків, почервоніння

- зменшує інтенсивність больових відчуттів

Опіки та порізи – ці травми підстерігають нас усюди: вдома, на роботі, у дорозі, на відпочинку, на дитячому майданчику. Незамінним засобом, який завжди має бути під рукою в таких випадках, є крем-бальзам «SOS» від опіків та порізів . Ретельно підібране поєднання природних компонентів з ранозагоювальною активністю дозволяє максимально швидко відновити пошкоджений шкірний покрив, усунути біль, почервоніння, набряк і припухлість. Натуральні біостимулятори (муміє, олія обліпихи, алантоїн, D-пантенол), забезпечують якнайшвидше відновлення шкірного покриву; рослинні антисептики (екстракти ромашки та календули) попереджають виникнення запалення; натуральний зволожуючий агент (масло Ши), забезпечує комфорт нанесення, і дбайливо доглядає шкіру. Крем-бальзам «SOS» від опіків можна наносити, як на відкриті ранові та опікові поверхні, так і під пов'язку.

Склад : вода підготовлена, гліцерин, вазелінове масло, цетеариловий спирт, ізопропілміристат, Цетеарет-20, масло Ши, Д-пантенол, масло обліпихи, алантоїн, екстракт ромашки, карбомер, триетаноламін, муміє, парфумерна композиція, пропіл 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол.

75 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами