Стоматологічний набір life instruments Dr. Heally. Сріблястий. Нержавіюча сталь.

Стоматологічний набір life instruments Dr. Heally. Сріблястий. Нержавіюча сталь.

Продавець:Lantan

5/5  ( 36 оцінок )

450

Є в наявності

48

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Професійні стоматологічні інструменти розроблені для підтримки гарного гігієнічного стану та догляду за ротовою порожниною. Ідеально підходить для стоматологів, гігієністів та людей, які дбають про своє здоров'я. Це ваш найкращий помічник для очищення зубів та ясен. При регулярному використанні набору для гігієни ротової порожнини значно знижує неприємний запах з рота. Зубні піки – хороша профілактика стоматиту, карієсу та гінгівіту. Регулярне використання стоматологічного набору зміцнює імунну систему.

Хірургічна сталь – міцний матеріал. Він дуже ефективний для щоденного використання на людях чи собаках. Ця хірургічна сталь дуже тверда та стійка до механічних пошкоджень. Він відповідає всім стандартам гігієни, міцності та якості. Стоматологічні набори можна використовувати для видалення зубного каменю. Сприяє покращенню здоров'я ясен, білизни зубів та допомагає освіжити дихання. Відмінний подарунок для друзів, близьких та сім'ї. Ваші друзі частіше посміхатимуться!

Стоматологічні набори можна використовувати для видалення зубного каменю. Сприяє покращенню здоров'я ясен, білизни зубів та допомагає освіжити дихання. Відмінний подарунок для друзів, близьких та сім'ї. Ваші друзі частіше посміхатимуться! У комплект входить 5 інструментів: стоматологічний зонд/зубочистка/зубочистка, стоматологічний пінцет, ротове дзеркало, засіб для видалення зубного нальоту мотики, засіб для видалення зубного каменю/скребок для зубного каменю.

Характеристики

Гарантія
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Пакистан
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами