Сечовідний стент Innovex 6F 26см

Сечовідний стент Innovex 6F 26см

Продавець:KLINIKER

400

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Стенти для сечоводу використовуються для тимчасового внутрішнього дренування миски нирки. Така необхідність виникає внаслідок оперативного втручання або урологічних захворювань. Наприклад, при сечокам'яній хворобі, стриктурах сечоводу, гнійно-запальних хворобах нирок. Іноді стенти використовуються з метою розширення сечоводу.

Мочеточниковый JJ стент Cooper выполнен из специального биосовместимого полиуретана, закручен на концах на два витка Pigtail и имеет отверстия по всей длине. Кончик открыт с обеих
сторон. Есть метки длины вдоль трубки. Изделие имеет оптимальную жесткость: не слишком мягкий и не слишком твёрдый. Материал контрастный.

В комплекте со стентом всегда идет пластиковый толкатель длиной 45см. Они запакованы в стерильный пакет. Направляющая струна идет отдельно. Производитель рекомендует устанавливать мочеточниковый стент на срок не более одного месяца.

Розмір 6F найпоширеніший при установці дорослим пацієнтам. Довжина може бути 24, 26 чи 28 сантиметрів на вибір лікаря. Найчастіше це 26см.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами