Розумний термометр Doctor Teddy 00070 (DT00070)

1 відгук

Код:  319230046

Розумний термометр Doctor Teddy 00070 (DT00070)

1 відгук

Код:  319230046

Продавець:SBT group

4.9/5  ( 843 оцінок )

990

850

Немає в наявності

10

Гарантія. 3 місяці офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Розумний термометр Dr.Teddy призначений для тривалого вимірювання температури як для дітей так і для дорослих. Просто встановіть програму на смартфон і у вас завжди буде доступ до інформації про здоров'я вашої сім'ї в режимі реального часу. Ви так само зможете в будь-який час надати доступ до інформації через інтернет вашим родичам або лікуючого лікаря.

Не будіть малюка для вимірювання температури

Навіть коли ваш малюк спить, розумний помічник буде стежити за його здоров'ям. Смартфон обов'язково повідомить про підвищення або падіння температури. Так само у вашому розпорядженні постійний доступ до графіків зміни температури і прийняття ліків. Календар медичних нагадувань не дозволить вам що-небудь пропустити.

Ріжуться зубки

Потрібно знати, що при прорізуванні зубів у дитини, температура може піднятися до 38 ° - 39 ° і більше. Таке підвищення відбувається різко і найчастіше вночі.
Термометр Dr. Teddy подбає про те, щоб ви не проспали потрібний момент.

Підвищення температури після щеплення

Особливо уважним треба бути в першу ніч після введення вакцини.
Різкий стрибок температури може трапиться набагато швидше ніж Ви очікуєте. Термометр Dr. Teddy дає можливість спостерігати за температурою малюка онлайн і сповістить вас про її підвищенні.
Майте на увазі, що іноді щеплення АКДС провокує підняття температури до 39 ° С і вище! У таких випадках негайно викликайте швидку - йдеться про ускладнення на тлі щеплення і це може бути дуже серйозним!

Залишивши дитину з татом, у вас як і раніше все під контролем

Навіть коли мама на роботі, вона отримує всю інформацію про температуру малюка на свій смартфон. Наш додаток вчасно сповістить її про зміну температури дитини.

Сімейний лікар завжди в курсі температури вашої родини

Ваш сімейний лікар має постійний доступ до інформації про вашу температурі і температурі вашого малюка через додаток. Тепер ваш лікар стежить за тим як протікає одужання і вчасно вживає заходів.

Моніторинг відразу декількох термометрів через репітер
(Для медичних установ)

Через смартфон можна керувати тільки трьома термометрами одночасно. Для більшої кількості використовується Репітер

Відповіді на запитання:

1. Наш термометр призначений для неодноразового використання, в наборі йде все необхідне для використання повторно. Має обмежене число годин роботи. В середньому термометром користуються близько 1 року +/-. Також це безпосередньо залежить як часто хворіє дитина.

2. Дуже точний термометр. Датчик температури працює в діапазоні 25.0 ~ 45.0 ° C. Протестований відповідно до стандарту ISO 80601-2-56, який застосовується до всіх медичних електронним термометрам. Щоб отримати точну температуру, рука повинна прилягати до тіла.

3. Doctor Teddy водонепроникний, але ми рекомендуємо знімати його перед тим як приймати ванну.

4. Щоб Doctor Teddy міцно тримався ми рекомендуємо протерти шкіру насухо, не використовувати лосьйони і дезодарант. Наявність волосся також впливає на кріплення. У наборі є дополнітелной медичні пластирі.

5. Doctor Teddy використовує абсолютно безпечне блютуз з'єднання відповідно сертифікату EN 62479 (вплив електромагнітних полів на людину). Пристрій менш небезпечно ніж будь-який годинник або спортивний браслет.

6. Коли рука в правильному положенні і датчик закритий, кімнатна температура не впливає на дані. Але коли рука в піднятому положенні, температура буде менше дійсної, особливо в холодному середовищі.

7. Термометр повинен бути встановлений під пахвою, написом "underarm" в центрі.

8. Doctor Teddy абсолютно безпечний. Він тестований ISO 10993 (стандарт біосумісності). Не викликає алергії і має сертифікати CE і FDA.

9. Doctor Teddy сумісний з усіма гаджетами на системі IOS і Android. Будь-який пристрій з нашим додатком отримує інформацію через Bluetooth або WiFi.

10. Термін придатності становить 2 роки з моменту випуску термометра.
Розумний термометр Dr.Teddy призначений для тривалого вимірювання температури як для дітей так і для дорослих. Просто встановіть програму на смартфон і у вас завжди буде доступ до інформації про здоров'я вашої сім'ї в режимі реального часу. Ви так само зможете в будь-який час надати доступ до інформації через інтернет вашим родичам або лікуючого врачу.Подключеніе термометра займе всього пару хвилин вашого часу. Він працює з усіма пристроями на IOS і Android.Даже коли ваш малюк спить, розумний помічник буде стежити за його здоров'ям. Смартфон обов'язково повідомить про підвищення або падіння температури. Так само у вашому розпорядженні постійний доступ до графіків зміни температури і прийняття ліків. Календар медичних нагадувань не дозволить вам що-небудь пропустити ....

Розумний термометр Dr.Teddy призначений для тривалого вимірювання температури як для дітей так і для дорослих. Просто встановіть програму на смартфон і у вас завжди буде доступ до інформації про здоров'я вашої сім'ї в режимі реа

Характеристики

Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 25-45 °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Тип елемента живлення
  • батарея CR 1220
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Эльдар Прилуцкий
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group

    Покупал для себя, не для ребёнка. Два дня поносил (в общей сложности часов 20) и уже пишет что осталось 20% заряда, но заявлено что продержится 240 часов. Когда разрядится я конечно попробую его разрезать и посмотреть какая там батарейка, но сомневаюсь что мне повезёт и там какая-то стандартная. Если батарейку удастся поменять, то буду считать это успешной покупкой, если нет то это получится дорого для одноразового устройства.

    Переваги:
    Меряет температуру точно и в реальном времени. Сохраняет историю и это всё можно смотреть на смартфоне
    Недоліки:
    Похоже что устройство "одноразовое", т.е. если сядет батарейка, то её уже поменять не получится. По крайней мере в инструкции нет описания как её менять..