Слуховий апарат Ear Zoom 150134

Слуховий апарат Ear Zoom 150134

Продавець:«Waldo»

2/5  ( 36 оцінок )

290

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат підсилювач звуку "EAR ZOOM" це фантастичний прилад, необхідний не тільки слабочуючим людям, він дуже зручний студентам для слухання лекцій, любителям мистецтва для відвідувань концертів, вистав, на роботі під час нарад. Навіть дивлячись телевізор або послухати музику вдома, щоб не турбувати своїх домочадців, зменшіть звук телевізора і насолоджуйтеся переглядом своїх улюблених передач.

Цей апарат служить для посилення звукового сигналу без втрати якості. Даний прилад особливо корисний для людей з послабленим слухом, а зовні підсилювач слуху Ear Zoom не відрізняється від гарнітури для мобільного телефону. Цей прилад надзвичайно зручний у використанні: він оснащується трьома м'якими адаптерами для вуха, має вбудований регулятор гучності звуку, а завдяки малим габаритам і легкій вазі цей підсилювач звуку можна використовувати практично скрізь.

Цей слуховий апарат не є водонепроникним, тому не рекомендується використовувати його в дуже вологому середовищі, а також під дощем. При попаданні води на корпус слухового апарату слід негайно винести з нього батарейки і помістити апарат в сухе тепле місце, де він повинен висохнути самостійно. Після повного висихання пристрою його роботу можна відновити.

Цей слуховий апарат має досить міцний і надійний корпус, виготовлений з якісних і нешкідливих для організму матеріалів. Саме тому слуховий апарат Ear Zoom є досить ефективним і функціональним пристроєм, який можна використовувати на лекціях, на конференціях, на фестивалях і навіть під час театральних вистав та спортивних змагань.

Технічні характеристики Ear Zoom (Іар Зум):

1.Колір чорний

2.Відстань до 30м.

3.Посилення до 60 Дб.

Характеристики

Максимальне посилення (Дб)
  • 60 дБ
Особливості
  • Непрограммируемый
Вид навушника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами