Пульсоксиметр KIUZOV Medical M160 OLED 4 в 1 Кислород (SpO2) Индекс перфузии (Pi) Пульс (bpm) и ODI Index (Память 8 часов) Бело-синий

2 відгуки

Код:  324485485

Тип елемента живлення
  • 2 батарейки ААА (есть в комплекте)

Пульсоксиметр KIUZOV Medical M160 OLED 4 в 1 Кислород (SpO2) Индекс перфузии (Pi) Пульс (bpm) и ODI Index (Память 8 часов) Бело-синий

2 відгуки

Код:  324485485

Продавець:VelaSP

4.7/5  ( 219 оцінок )

1 190

790

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр KIUZOV Medical M160 OLED 4 в 1 Точний з вимірюванням Кисню в крові (SpO2) Індексу перфузії (Pi) Пульсу (bpm) і ODI Index (Пам'ять 8 годин) c Української інструкцією і батарейками
Технічні характеристики

4 в 1 ПОКАЗНИКА

SpO2 - сатурацію (насичення киснем капілярної крові). Пульсоксиметр безперервно вимірює насичення крові периферичних сосудовкислородом (напр., стопа, палець ноги або руки) неінвазивним методом. Він використовується для спостереження забольными, які схильні до ризику розвитку гіпоксії. Спостереження за SpO2 дає інформацію, як осердечно-судинної та респіраторної системи, і надає докладну інформацію про переносекислорода в крові
 
PR - пульс (частота серцебиття). Ізмеряется в ударах в хвилину - це частота серцевих скорочень.
 
PI - індекс перфузії (сила сигналу артеріального пульсу). Індекс перфузії (PI, PI) залежить від інтенсивності кровотоку в місці вимірювання, від заповнення судин кров'ю, від кількості працюючих капілярів. Цей параметр говорить користувачеві, наскільки навколишнє середовище і організм користувача готовий до коректного вимірювання сатурації.
 

ODI Index

Користувач вимірює середній рівень кисню в крові перед сном. Під час сну, якщо контрольований рівень кисню у крові на 4 нижчою, ніж середній рівень кисню в крові перед сном, і тривалість не менше 10 секунд, це расцениваеться як гипоксическое подія. Протягом усього періоду сну середня втрата кисню за годину називається індексом ODI. Якщо індекс ODI користувача становить від 5 до 14,9, це означає легке апное уві сні, від 15 до 29,9 означає помірне дихання, якщо він більше або дорівнює 30, це означає важке дихання.

 

В даному пульсоксиметре присутвует функція запису даних. Вбудована пам'ять на 8 годин запису даних.

Точність рівня насиченості киснем (сатурації) SpO2 - +-2% (80%-100%),

                                                                                            +-3% (70%-80%)

                                                                                    не иследовано (менше 70%);

Точність пульсу PR - +-2bpm;

Точність індексу перфузії PI - +-1%;

Точність Index ODI +-2%

Діапазон вимірювання: SpO2 35-99%

Діапазон вимірювання: PR 25-250 ударів/хв

Діапазон вимірювання: PI 0.2%-30%

Електроспоживання: менше 40 мА, 2 х ААА (входять в комплектацію)

— Регульована яскравість: 5 позицій

Автовідключення 8 секунд

Дисплей OLED

  • Поворот дисплея: 4 напрямки, 6 режимів.
  • Оповіщення про критичних значеннях: звуковий сигнал.
  • Індикатор заряду батарей: є
Сертификацирован FDA (Американська сертифікація)
Сертифікований EC (Європейська сертифікація)
Сертифікований TUV (В Німеччині)
 
ВИМІРЮЄ:
SpO2 - сатурацію (насичення киснем капілярної крові)
PR - пульс (частота серцебиття)
PI - індекс перфузії (сила сигналу артеріального пульсу)
ODI Index
8 годин пам'яті
Пульсоксиметр це пристрій, що дозволяє проводити вимірювання і моніторинг пульсу і сатурації (насичення киснем капілярної крові). Кожна молекула гемоглобіну, що знаходиться в червоної кров'яної клітини, здатна зв'язати 4 молекули кисню, а середній відсоток насиченості еритроцитів киснем називають сатурацією. Багато захворювання органів дихання і кровообігу можуть призводити до зниження насиченості. Внаслідок цього дуже важливо своєчасно знати ступінь насичення киснем гемоглобіну крові пацієнта для забезпечення діагностики та проведення відповідної терапії.
Так само в ньому є вбудована пам'ять запису даних на 8 годин.
Дизайн пристрою за рахунок використання м'якою силіконовою підкладки дозволяє йому зручно для пацієнта закріплюватися на пальці, при цьому воно легке і міцне. Досить великий і яскравий OLED-дисплей дозволяє легко розрізняти дані, а кнопка забезпечує доступ до налаштувань і функцій приладу.
Особливо корисно використовувати пульсоксиметр людям, що страждають хронічними захворюваннями серцево-судинної і дихальної системи, а так само в період реабілітації після перенесених інфарктів або інсультів з метою забезпечення ранньої діагностики та проведення відповідної терапії. Пристрій є незамінним помічником для спортсменів, зацікавлених у контролі інтенсивності і ефективності своїх навантажень, так як підвищені навантаження викликають активне спалювання кисню в м'язах і зниження насичення артеріальної крові киснем.
Як тільки ви розташуйте палець в пульсоксиметр, який проводить вимірювання за допомогою чутливого до світла датчика, відповідні свідчення з'являються на цифровому індикаторі. Клінічні випробування пульсоксиметра довели, що він дозволяє проводити вимірювання точно, стабільно і надійно.
Пристрій виконаний у формі прищіпки, яка одягається на палець руки. Універсальний розмір прищіпки дозволяє використовувати пристрій на пальцях як дитячої, так і дорослої руки. Пульсоксиметр також обладнаний невеликим кольоровим LED дисплей для виводу даних, що зручно розташований на верхній панелі пристрою. Є кілька режимів екрана для зручності использованья.
 
На верхній панелі знаходиться багатофункційна кнопка. Одиночне натискання на кнопку включає пристрій, наступні натискання спричинять зміни стану інформації на екрані. При затисненні кнопки протягом нетривалого часу на екран виводиться меню з налаштуваннями пульсоксиметра, а зміна параметрів проводиться наступним утриманням кнопки протягом нетривалого часу.
На нижній частині розташований відсік для установки батарей. Харчуванням пульсокосиметра здійснюється від 2-х батарей типу ААА, які входять в комплект поставки. Контроль рівня заряду батарей можна відстежувати за допомогою відображуваного на екрані дисплея індикатора. Пульсоксиметр оснащений вбудованою системою збереження заряду батарей, яка вимикає пристрій через 8 секунд у випадку бездіяльності. Примітка: ця функція не працює, якщо Ви залишите пристрій включеним у режимі вибору параметрів у меню. Таким чином, при контролі відключення пристрою батареї дозволять використовувати пульсоксиметр до 30 годин.


КОМПЛЕКТАЦІЯ
1) Пульсоксиметр KIUZOV Medical M160

2) Ремінець для носіння

3) Інструкція застосування англійською

4) Інструкція застосування українською

5) 2 батарейки

6) Упаковка

7) Гарантійний талон (12 місяців)

Характеристики

Категорія
Додатково
  • Індикатор зарядження батареї
Діапазон вимірювань сатурації (SpO2)
  • 35 - 100 %
Діапазон вимірювання частоти пульсу (PR)
  • 25-250 уд./хв
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Александр Велимчаница
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Все просто огонь!!!
    Рекомендую!!!

    Переваги:
    Качество, точность, цветной led дисплей, меню настроек ...
    Недоліки:
    Не покрыт золотом!!!
  • Константин Козинский
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Апарат хороший, показывает быстро результат. С виду качественный. В комплекте были батарейки и гарантия на 12 месяцев. Все устраивает.