Слуховий апарат Supretto CYBER SONIC (5867-0001)

Слуховий апарат Supretto CYBER SONIC (5867-0001)

Продавець:Texan

4.6/5  ( 234 оцінок )

330

180

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат CYBER SONIC – це звукопідсилювальний прилад, який застосовується у різних формах порушень слуху. Перед використанням рекомендовано проконсультуватись із лікарем.

Слуховий апарат поєднує мікрофон, динамік і підсилювач. Електроніка вловлює звук, посилює його і передає слуховим проходом. У внутрішньому вусі акустичний сигнал перетворюється на електричний імпульс, який і вловлюється мозком.

Комфортний у використанні

Виріб виготовлений із міцного пластику, має невеликий розмір, дуже зручний та комфортний у використанні. Слуховий апарат виконаний за сучасними технологіями, тому він повністю надійний та безпечний.

Регулювання звуку

Велика перевага цього пристрою – наявність регулювання звуку та захист від шуму. Також апарат дозволяє посилити звуки, які ви не зможете почути на власні вуха. Він дозволить чути людей у ​​сусідній кімнаті голосно та чітко. Звук виходить із апарата без жодних перешкод.

Непомітний та легкий

Слуховий апарат легкий та має практичний дизайн. Нейтральний відтінок бежевий зливається з природним кольором шкіри, що робить прилад практично непомітним. Кнопка включення розміщена прямо на корпусі, ви зможете без зайвих зусиль вмикати та вимикати апарат. Виріб регулюється та обертається, підійде для носіння як на лівому, так і на правому вусі.

Вушні вкладки різного розміру

Апарат має вушні вкладки різного розміру, щоб пристосуватися до будь-якого вуха. Це дозволить підібрати оптимальний варіант. Вушні вкладки легко знімаються і чистяться.

Практичний кейс

Щоб слуховий апарат завжди був під рукою, а комплектуючі не загубилися, в наборі передбачений зручний і практичний кейс. Він допоможе надійно зберігати апарат. Кейс зовсім невеликий, його зручно брати з собою — він легко поміститься навіть у невелику сумочку або кишеню.

Завушний слуховий апарат відмінно підійде для людей похилого віку, адже він дуже простий у використанні і не потребує додаткових налаштувань.

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Вид навушника
Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами