Медичний опромінювач BactoSfera MED 30х2 EKRAN Ozone

Габарити (ВхШхГ)
  • 940х60х110 мм. см

Медичний опромінювач BactoSfera MED 30х2 EKRAN Ozone

Продавець:Семь

3.8/5  ( 51 оцінок )

1 742

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медичний опромінювач BactoSfera MED 30x2 EKRAN OZONE - це Новинка 2018 року, від українського виробника Бактосфера, Спеціально розроблена під потреби медичних установ, але також його можна використовувати для побутового використання.

Опромінювач бактерицидний BactoSfera MED 30x2 EKRANобладнаний двома лампами потужністю 30 Вт. кожна, одна з яких закрита захисним екраном. Також, опромінювач має роздільне включення, що дозволяє включати лампи окремо.

Величезною перевагою перед одноламповыми облучателями є захисний екран, яким обладнаний опромінювач. Екранований опромінювач, завдяки закритій верхній лампі, дозволяє кварцювати приміщення в присутності людей. Основним завданням захисного екрана є перешкоджання поширення прямого ультрафіолетового випромінювання, а знезараження повітря відбувається за рахунок природної його конвекції. 

Друга, не менш значуща перевага – це роздільне включення ламп. Якщо потрібно прискорити дезінфекцію повітря і додатково прокварцювати приміщення, знищити, при цьому, віруси, бактерії та мікроби, що осіли на поверхнях, просто увімкніть другу лампу, розміщену знизу (при цьому перебування в цьому приміщенні людей, тварин і рослин заборонено).

Тобто, прокварцювати приміщення, при цьому не нашкодити людям, рослинам або тваринам, які в ньому знаходяться, Вам потрібно включити верхню закриту лампу. Для прискореного та максимально ефективного очищення скористайтеся відкритою лампою.

Бактерицидна лампа BactoSfera MED 30x2 EKRAN OZONE кріпиться шурупами на стіни або стелі, що дає можливість розміщувати опромінювач для кварцування в приміщеннях з великою прохідністю, де зростає можливість розбити опромінювач. Повністю знищує всі види мікробів, бактерій, вірусів, грибків, плісняви та інших хвороботворних організмів.

Бактерицидні опромінювачі застосовують:

-у житлових кімнатах квартир чи приватних будинків;

-у школах та дитячих садках;

-у театрах та кінотеатрах;

-на промислових майданчиках;

-у поліклініках, лабораторіях та лікарнях;

-у нежитлових приміщеннях.

Технічні характеристики:

Цоколь G13
Габарити 940х60х110 мм.
Хвиля 253,7 Нм
Напруга 220 В
Маса ≈2 кг
Частота 50 Гц
Ресурс горіння 8000 год


Затверджено МОЗ України, а також схвалено Висновок СЕС. Бактерицидні лампи мають сертифікати УкрСЕПРО, ОЗ «ПромСтандарт»

Характеристики

Потужність
  • 30 Вт
Тип опромінювача
Спосіб встановлення
Габарити (ВхШхГ)
  • 940х60х110 мм. см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами