Фіточай Цукрознижувальний Новий Час 20 пак

Фіточай Цукрознижувальний Новий Час 20 пак

Продавець:MyGreenStore

4.8/5  ( 126 оцінок )

85

Є в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фіточай Сахарознижувальний - Натуральний напій для здоров'я. Для профілактики діабету та як допоміжний засіб при діабеті. Останнім часом діабет став найпоширенішим захворюванням серед людей різного віку. Діабет – це тяжке захворювання, внаслідок якого відбувається підвищення рівня цукру на крові. Відбувається це через недостатнє розвиток підшлункової залози гормону інсуліну. При цьому порушується обмін вуглеводів, що призводить до пошкодження стінок судин та розвитку ускладнень з боку різних органів: судин головного мозку, серця, нирок, нижніх кінцівок, очей тощо. До порушення обміну глюкози надалі приєднується порушення обміну білків і жирів. У крові хворого на діабет накопичуються токсичні продукти, які отруюють організм. Вони сприяють посиленню тяжкості стану хворого та прогресії ускладнень.

Велику роль розвитку діабету грає неправильне харчування: переїдання, надлишкове вживання жирної, солодкої їжі, вживання алкоголю, і навіть недолік у раціоні рослинних продуктів, клітковини, вітамінів, мікроелементів. Стреси, вірусні інфекції, малорухливий спосіб життя також сприяють розвитку діабету.

Показання до застосування:

при діабеті, ожирінні, атеросклерозі; для профілактики розвитку ускладнень діабету (діабетичних ангіопатій, ретинопатій, нефропатий, полінейропатій); для профілактики ендокринних, онкологічних та імунних захворювань; для зниження ваги та очищення організму.

Дія:

  • знижує рівень цукру у крові;
  • покращує метаболізм;
  • покращує зір та кровообіг.

Склад: аронія (горобина) чорноплідна, плоди; брусниця звичайна, листя; горець пташиний, трава; оман високий, кореневища і коріння; кукурудзяні рильця; лопух великий, коріння; кульбаба лікарська, коріння; ромашка лікарська, квіти; цикорій звичайний, коріння; квасоля звичайна, стулки стручків. 1 пакетик фіточа залити склянкою окропу, настояти 5-7 хвилин, пити 2-3 рази на день між прийомами їжі або за 30 хвилин до їжі. Курс прийому: 3-6 тижнів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами