Пульсоксиметр Arhimed PulsePro X1

1 відгук

Код:  325464271

Тип елемента живлення
  • Батарейки

Пульсоксиметр Arhimed PulsePro X1

1 відгук

Код:  325464271

Продавець:Wow filter plus

4.6/5  ( 129 оцінок )

849

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

9

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

На палець ArhiMED PulsePro X1 одягнений, вбереже він Вас від бід

На пальці дорослої людини може бути надіто багато різного, значущого і не дуже, але тільки пульсоксиметр ArhiMED PulsePro X1 може розповісти про найважливіший показник життєдіяльності організму - насичення крові киснем. Цей маленький прилад для вимірювання сатурації у вигляді прищіпки на палець протягом хвилини покаже Вам у відсотках, наскільки добре працюють Ваші легені під час гострих та хронічних респіраторних захворювань. У деяких випадках він допоможе діагностувати порушення серцевого ритму і дасть зрозуміти, коли вже варто викликати карету швидкої допомоги. Незамінний помічник у період відновлення після операцій та в період реабілітації після інсульту або інфаркту.

Інтернет-магазин “Babymedical” знаходить найкращі рішення в категорії ціна, для своїх улюблених клієнтів. Ми вибрали для своїх поличок тільки ті апарати для вимірювання кисню в крові, які гарантовано дають точні результати і не полегшать Ваш сімейний бюджет. Ми глибоко поважаємо Польську фірму Архімед за незмінну якість товарів за доступними цінами. Замовити пульсоксиметр, що сподобався, можна в три кліки, все інше ми зробимо за Вас.

На крок попереду

Портативний прилад для вимірювання рівня кисню в крові ArhiMED PulsePro X1 дітище відомого Польського бренду та відповідає всім вимогам ЄС щодо якості товарів медичного призначення. Компактний та легкий, проте він приховує датчик, який за допомогою потужної лампочки та фотодетектора пропускає хвилі світла через Ваш палець та реєструє зміни кольору крові. Довжина двох світлових хвиль випромінюваних датчиком 660 нм та 940 нм, що відповідає червоному та інфрачервоному випромінюванню. Залежно від того, який "колір" світлової хвилі поглинається більше, пульсоксиметр робить висновок наскільки гемоглобін у вашій крові насичений киснем і відображає отримані дані на дисплеї у відсотках.

Що показує та як зрозуміти Ваш ArhiMED PulsePro X1

  • Рівень кисню в крові або сатурація позначається скороченням SpO2. Здорова доросла людина, знаходячись приблизно на рівні моря (у горах рівень сатурації нижчий і це нормально) отримає результат вимірювання насичення крові киснем від 95 до 100%. У стані сну вимірювання будуть показувати сатурацію нижче, під час неспання вище.
  • Пульс (PR) відображається і в числовому еквіваленті і графічної кривої, що допомагає оцінити не тільки частоту серцевих скорочень, але і порушення серцевого ритму. Така графічна крива пульсу допомагає обчислити аритмію та вчасно звернутися до лікаря.
  • Третій показник, який також показується у відсотках - це індекс перфузії (PI). Цей показник підкаже в якому стані зараз знаходиться людина, яка користується пульсоксиметром ArhiMED PulsePro X1. Так наприклад, при судинному спазмі або дуже високій температурі індекс перфузії може бути навіть менше 1%. Цей показник допомагає в діагностиці, і Ваш лікар буде радий знати, який у Вас індекс перфузії. У нормі він коливається між 4% та 7%.

Точність та широкий діапазон можливостей

Висока точність даних досягається за дотримання трьох основних пунктів правильного використання приладу для вимірювання сатурації:

  • Якщо Ваші руки холодні, розітріть їх або зігрійте перед використанням апарата для вимірювання сатурації ArhiMED PulsePro X1.
  • Переконайтеся, що Ви одягли пульсоксиметр правильно: пучка пальця перекриває світловий датчик, пульсоксиметр не тисне, палець Ви тримаєте не згинаючи.
  • Звертайте увагу на заряд батареї. У разі низького заряду результати можуть бути некоректними.

Високочутливий фотодетектор легко вловить найменші зміни та пульсоксиметр ArhiMED PulsePro X1 видасть рівень сатурації з точністю до +-1%.

Прилад для вимірювання рівня кисню в крові ArhiMED PulsePro X1 має звуковий сигнал, який при бажанні можна відключити в меню.

Працює пульсоксиметр ArhiMED PulsePro X1 від 2 батарейок типу ААА, що входять до комплекту. А для економії заряду апарат для виміру сатурації відключиться через 8 секунд після того, як Ваш палець покине його.

Детальна інструкція, яку Ви знайдете в коробці, не дасть розгубитись і навчить правильно користуватися приладом. Також у комплекті Ви знайдете ремінець на шию, щоб маленький помічник по догляду за своїм здоров'ям був у Вас під рукою за потреби.

А гарантійний талон, який Ви знайдете наприкінці інструкції, повинен порадувати покупця. Адже термін гарантії на пульсоксиметр ArhiMED PulsePro X1 цілих 24 місяці!

Виробник Arhimed

Країна-виробник Польща

Призначення Для дорослих, Для дітей

Тип Портативний, Цифровий

Визначення:

SpO2 - сатурація;
PR – пульс;
PI – індекс перфузії.

Діапазон вимірювання сатурації (SpO2) 70% - 100% Діапазон вимірювання пульсу 25-250 ударів за хвилину Точність вимірювання сатурації ± 1% (70% -100%) Точність вимірювання пульсу ± 2 ударів за хвилину Ціна поділу 0,1 Габарити 3,5 ,5 см Автоматичне вимикання 8 сік. Тип елементів живлення Батарейки 2хААА Особливості:
Звуковий сигнал;
Режим СОН.
Комплектація:
Пульсоксиметр;
Ремінець;
Інструкція;
Батарейки;
Гарантійний талон.
Гарантія 24 міс

Характеристики

Діапазон вимірювань сатурації (SpO2)
  • 70 - 100 %
Живлення
  • 2 х AAA
Тип елемента живлення
  • Батарейки
Гарантія
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки