Atrauman Ag 5х5см / Атрауман Аг - атравматична пов'язка із сріблом 1шт

3 відгуки

Код:  326935966

Atrauman Ag 5х5см / Атрауман Аг - атравматична пов'язка із сріблом 1шт

3 відгуки

Код:  326935966

Продавець:MDX

4.8/5  ( 372 оцінок )

45

Є в наявності

19

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Hartmann Atrauman Ag – це неадгезивна атравматична пов'язка для лікування ран. Виготовлена із гідрофобної поліамідної сітки, просоченої гідрофільною маззю із тригліцеридів. Це натуральні жири, які сприяють швидкому загоєнню рани. Пов'язка покрита сріблом, що надає їй антибактеріальних властивостей.

М'яка тонка підтримуюча тканина легко драпірується і забезпечує щільний контакт із основою рани. Поверхня тканини та просочення перешкоджають прилипання до рани. Завдяки структурі срібної пов'язки ексудат та бактерії добре абсорбуються вторинною пов'язкою на рану. Просочення захищає краї рани, допомагаючи запобігти мацерації, не містить ліків, парафіну.

Пов'язки відрізняються своєю еластичністю, добре відштовхують воду, мають відмінну повітро- та паропроникність. Зверху Atrauman Ag фіксується звичайною поглинаючою пов'язкою.

Застосування

Для лікування поверхневих, гострих та хронічних ран, таких як виразки, діабетичні виразки ніг та пролежні, для додаткового використання при лікуванні інфікованих ран або тих, що мають ознаки бактеріального зараження. Також підходить для лікування гострих опіків до 2 ступеня.

Як використовувати

Дістаньте Atrauman Ag з упаковки із захисним папером з обох боків і, при необхідності, розріжте пов'язку так, щоб вона відповідала розміру рани у стерильних умовах. Пов'язка повинна перекривати рану і бути приблизно того ж розміру, що й вторинна пов'язка. Видаліть захисний папір з одного боку. Або помістіть вільний бік на рану, а потім видаліть папір, що залишився, або скористайтеся стерильним пінцетом або стерильними рукавичками, щоб зібрати Atrauman Ag з другого паперу і прикласти його до рани. Atrauman Ag слід наносити одним шаром, не складати та не наносити кількома шарами.

Закріпіть відповідну стерильну вторинну пов'язку (вбираючу або суперабсорбуючу пов'язку, поролонову пов'язку або марлю, наприклад, Zetuvit Plus) відповідно до інструкцій щодо її застосування поверх Atrauman Ag для всмоктування ексудату рани. У разі глибоких ран необхідно переконатися, що Atrauman Ag знаходиться в прямому контакті з повязкою, що вбирає на рану, щоб не виникало складок, щоб гарантувати безперешкодний відтік ексудату. У разі густого ексудату рекомендується розрізати Atrauman Ag стерильними ножицями, щоб запобігти скупченню ексудату.

Дія бар'єрної пов'язки зберігається до 7 днів. Якщо інше не наказано лікарем або за медичними показаннями, нову пов'язку Atrauman Ag слід накладати при кожній зміні пов'язки.

Стерильно, упаковано поштучно.

Розміри: 10х10см

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Світлана Цифра
    Відгук від покупця. Продавець: MDX. Розміри: 10 см х 20 см

    Привітно, швидко, якісно!!!

    Переваги:
    Швидка доставка!!!
  • Яна Супрун
    Відгук від покупця. Продавець: MDX. Розміри: 10 см х 10 см

    Велике Дякую, за швидкість.
    Сподіаємось що допоможе.

    Переваги:
    Зручне в використанні
  • Коваленко Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: MDX. Розміри: 5 см х 5 см

    З першої пов'язки рана стала набагато краще виглядати. Є надія, що вилікуємо.

    Переваги:
    Добре, що накладається одна на строк до 7 днів.
    Недоліки:
    Немає.