Шипшина (плоди) 0,5 кг

Шипшина (плоди) 0,5 кг

Продавець:Корисності від Бузі

4.9/5  ( 57 оцінок )

196

Є в наявності

3

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сушена шипшина - старовинны ліки, її лікувальні властивості були відомі в Узбекистані ще в XV столітті. Тоді вже плоди шипшини високо цінувалися і видавалися для лікування за особливим дозволом, лише знатним людям. Шипшина сушена містить цукор, пектинові речовини, дубильні речовини, лимонну кислоту, яблучну кислоту і інші органічні кислоти, вітамін С, каротин, вітаміни групи В, К, Р, флавонолові глюкозиди, кемпферол і кверцетин, пігменти лікопін і рубиксантин.

Шипшина є полівітамінною рослиною, її плоди по кількісному складу і різноманітності вітамінів значно перевершує інші рослини. Водний настій з сушеної шипшини підвищує опірність організму при інфекційних захворюваннях, послаблює розвиток артеріосклерозу і має загальнозміцнюючу, тонізуючу дію, також настій з сушеної шипшини збільшує виділення жовчі, стимулює функцію статевих залоз, послаблює і зупиняє кровотечі, зменшує проникність і крихкість кровоносних капілярів (калоризатор). Настій плодів також підсилює регенеграційні процеси м'яких і кісткових тканин і прискорює загоєння ран, опіків і обморожень. М'якоть плодів має легку послаблюючу дію.

У науковій медицині настій з сушеної шипшини широко вживають при авітамінозах і як загальнозміцнюючий, підвищує опірність організму при різних інфекційних захворюваннях, пораненнях, опіках, обмороженнях. Настій шипшини застосовують і при атеросклерозі, гемофілії і маткових кровотечах. Плоди шипшини входять до складу полівітамінних зборів. З плодів виробляють препарат холосас, який вживається як жовчогінний засіб при хворобах печінки: холецестити і гепатитах.

Характеристики

Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами