Антихрап пов'язка від хропіння - пристосування пристрій проти хропіння - засіб для лікування хропіння і апное

Антихрап пов'язка від хропіння - пристосування пристрій проти хропіння - засіб для лікування хропіння і апное

Продавець:MORPHEUS

4.9/5  ( 27 оцінок )

850

650

Немає в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пов'язка Антихрап для лікування хропіння та апное

Чому це так важливо?

Хропіння - це не просто проблема, яка не дає людям нормально відпочити за ніч. Це - дуже серйозне захворювання, яке може викликати порушення роботи серцево-судинної системи. Якщо ви хочете забезпечити собі і рідним міцне здоров'я, то обов'язково слід поборотися з хропінням! Хропіння - це явище, яке може з'явитися в будь-якої людини, незалежно від його віку, статі, особливостей будови організму. Найчастіше він може бути викликаний у курців, людей із зайвою вагою або людей, які вживають спиртне. Не варто відкладати боротьбу з хропінням на потім. Позбутися його необхідно вже прямо зараз. Ідеальним помічником в цьому вам стане пов'язка від хропіння.

Пов'язка Антихрап клінічно довела, що допомагає зменшити хропіння, дозволяючи вам зберігати природний сон .Це зручно, ефективно і легко. Ця Антихрап пов'язка науково розроблена, тому зручно сидить на голові, на шкірі, міцна і проста у використанні. Наша запатентована технологія пов'язки Антихрап створює оптимальне положення щелепи, яке негайно припиняє хропіння. На відміну від інших храпових пов'язок і ремінців, наша пов'язка не злазить під час сну і індивідуально підганяється.

Як вона працює?

Це пристрій для хропіння призначене для того, щоб тримати рот закритим або майже закритим під час сну, таким чином запобігаючи дихання через рот. Порожнина рота пересихає, інфекції на приєднуються.

Переваги:

✔ Усуває хропіння миттєво - нічна пов'язка Антихрап працює миттєво, створюючи легке напруження навколо щелепи, дозволяючи підборіддя утримуватися на місці. Вона науково розроблена, щоб тримати щелепу закритою і дозволяти вам вільно дихати, що запобігає хропіння миттєво.

✔ Забезпечує повний неприривний глибокий сон - Тримає дихальні шляхи відкритими, щоб дати більше кисню в ваші легені. Зберігаючи дихальні шляхи відкритими, вона не тільки припиняє хропіння, але і поніжет і зменшує шліфування зубів. Дихайте всю ніч глибоко і прокидайтеся, відчувайте себе краще, ніж коли-небудь!

✔ Має регульований розмір для всіх - довжина подбородочная пов'язка Антихрап готова до використання, виготовлена з кращих матеріалів і ідеально підходить для всіх розмірів голови. Міцна на розтягнення, легко контролюється - або затягуванням, або великим ослабленням ремінця для підборіддя. Це дозволяє підганяти під індивідуальні розміри. (Інструкції щодо раціонального використання в описі продукту, на упаковці продукту) Вона призначена для того, щоб залишатися на місці всю ніч, не сповзаючи.

✔ Основні переваги для здоров'я - Використання нічний пов'язки Антихрап в нічний час означає високоякісний глибокий сон! Було також доведено, що повний нічний відпочинок забезпечує більше енергії, покращує пам'ять, покращує фокус, знижує стрес і безліч інших переваг для здоров'я

Корисна також і для: хропіння, стресу, сухості в роті, проблем з диханням і ефективної терапії СРАР під час сну.

Використання при CPAP-терапії:

Відмінно працює в поєднанні з СИПАП машинами .Диханіе рота є великою проблемою для користувачів CPAP. Це негативно впливає на дотримання ПДСП, тому що повітря СРАР не може пройти через ваші дихальні шляхи з правильним тиском. Пов'язка Антихрап тримає рот закритим під час сну, таким чином запобігаючи витік повітря (доставленого з машини CPAP) з відкритого рота.

Вказівки щодо застосування:

Крок 1: Налаштуйте пов'язку на липучці на верхній частині голови.

Крок 2: Помістіть пов'язку на голову і відрегулюйте, щоб переконатися, що рот закритий.

Крок 3: Встановіть і затягніть липучку зручно на потилиці, біля шиї.

Протипоказання:

Пов'язку Антихрап не слід використовувати при:

астмі,

викривленої перегородки носа,

утрудненому диханні через ніс через застуду або алергії,

запаленні носоглотки.

при хропіння носом, навіть із закритим ротом.

Пов'язка від хропіння шиється з легкої і еластичного матеріалу, широко застосовується в медицині - неопрена. Матеріал стійкий до розвитку бактерій і грибків, не викликає алергії. Виріб можна багаторазово прати.

Характеристики

Особливості
  • гіпоалергенний
Комплектація
  • пов'язка + упаковка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами