Трекер сну Withings Sleep Mat

Трекер сну Withings Sleep Mat

Продавець:Jetmall

4.7/5  ( 21 оцінок )

8 248

Є в наявності

14

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Трекер сну Withings Sleep Mat-це розумний пристрій, здатний аналізувати стан сну і допоможе користувачеві діагностувати будь-які проблеми зі сном на ранніх стадіях.

Основні функції.

Withings Sleep є набором різноманітних датчиків, встановлених в тонку оболонку, яка розміщується під матрацом. Інші подібні пристрої часто вимагають вас одягати їх на ваше тіло кожного разу, коли ви лягаєте спати, але цей гаджет отримує необхідну інформацію, перебуваючи під матрацом, тому його знадобиться встановити лише один раз.

Великий ряд сенсорів надасть точну та розгорнуту інформацію про сон користувача. Крім тривалості сну, Withings Sleep також відстежує скільки разів ви прокидалися під час сну, скільки часу знадобилося заснути і скільки часу користувач лежав у ліжку після пробудження. Використовуючи цю інформацію, пристрій формує особистий рейтинг сну, який дозволить швидко зрозуміти якість сну. Ці дані у простій і зрозумілій формі доступні через фірмову програму для смартфона, і після кожного пробудження формується детальний звіт.

Іншою важливою функцією пристрою є аналіз порушень дихання під час сну. Багато людей страждають від проблем дихання під час сну, і ці проблеми залишаються непомітними довгий час. Найчастіше порушення дихання уві сні призводять до інших захворювань або просто погіршують якість сну. Withings Sleep здатний виявляти такі захворювання, як апное уві сні та попереджати про них.

Використовуючи сервіс IFTTT, є можливість інтегрувати трекер сну Withings Sleep з іншими розумними пристроями у вашому будинку. Завдяки цьому можна автоматично вимикати світло, коли ви засинаєте, або піднімати температуру повітря під час пробудження.

Матеріал

Withings Sleep виконаний з високоякісної та міцної тканини, яка не протиратиметься навіть після багатьох років використання.

Дизайн.

Пристрій є дуже тонкою підкладкою під матрац. Завдяки його маленьким розмірам Withings Sleep не відчуватиметься під час сну, а його зовнішній вигляд і тканинна оболонка дозволять йому легко вписатися в загальний інтер'єр вашого ліжка.

Висновки.

Якщо ви переживаєте за якість сну, то трекер сну Withings Sleep дозволить вам щоденно відстежувати різні параметри та знайти різні проблеми на їх ранніх стадіях.

Переваги: ​​Велика кількість сенсорів, здатних відслідковувати безліч параметрів сну Установка не займає багато часу і проводитися тільки один раз. Сумісність з різними типами матраців і ліжок

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами