Пластир медичний RiverPlast IGAR перцевий перфорований 12 х 18 см

Пластир медичний RiverPlast IGAR перцевий перфорований 12 х 18 см

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 72 оцінок )

13

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Перцевий пластир RiverPlast має тонку бавовняну основу, на яку рівномірно нанесено клейкий компонент, з активними речовинами. Перцевий пластир IGAR має знеболювальну та місцевоподразнювальну дію. Покращує кровообіг, зменшує біль, забезпечує глибоке м'яке тепло.

Переваги:

  • Перцевий пластир має перфорацію, що дозволяє «шкірі дихати»

  • Високоякісна клейова основа

  • Оптимальний розмір та висока якість

  • Не залишає слідів на шкірі після зняття

    Характеристики:

  • склад: активні речовини - екстракт перцю 2,89%; камфора 9,6%; ментол 7,8%

  • Розмір: 12 х 18 см

  • Пластир має перфорацію, що дозволяє «шкірі дихати»

  • Високоякісна клейова основа, що не залишає слідів на шкірі після зняття

Застосування:

Показання: як місцево-дратівливий та болезаспокійливий рефлексогенний засіб при больових синдромах різної етіології. Зокрема, може використовуватися в комплексній терапії: радикуліту, міозиту, люмбаго, артралгії, остеохондрозу та мононевриту. Дія полягають у відволіканні від болю в осередку запалення, а також легкому міорелаксуючому та точковому впливі. У неврології цей засіб застосовують при лікуванні хворобливого спазму м'язів, міозитах. Широко поширене використання цього засобу при лікуванні простудних захворювань, кашлю, нежиті, запальних процесах у суглобах та інших захворюваннях.

Спосіб застосування. Зовнішньо. Перед застосуванням пластиру обезжирюють шкіру, потім висушують. З пластиру знімають захисну плівку та накладають на шкіру, злегка притискають та розгладжують. Пластир лише для одноразового використання. Його можна не знімати протягом доби, якщо не відчувається сильного роздратування. При сильному печінні пластир необхідно зняти і змастити шкіру кремом. Якщо на шкірі залишилися сліди клейкої маси, їх видаляють милом розчином.

Побічна дія. Можливі алергічні реакції, печіння у місці аплікації. Уникати контакту з очима та слизовою оболонкою. Після використання медичного виробу очистити та висушити руки.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Не використовувати у місцях, де є відкриті рани, родимі плями, родимки, пухлини, опіки.

Сертифікація:

Медичний виріб введено в обіг та/або експлуатацію на території України згідно з вимогами Технічного регламенту про медичні вироби.

Маркування на упаковці виконане українською мовою та повністю відповідає вимогам державних стандартів та технічних регламентів.

Система управління якістю на виробництві відповідає вимогам ДСТУ EN ISO 13485

Декларація про відповідність №7-08/2016 -IGAR

Характеристики

Призначення
Основа
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами