Пластир косметичний MEDICOM від мозолів, бородавок, натоптишів (6см x 10см) 1 шт.

Пластир косметичний MEDICOM від мозолів, бородавок, натоптишів (6см x 10см) 1 шт.

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 72 оцінок )

44

Немає в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ПЛАСТИР КОСМЕТИЧНИЙ MEDICOM ВІД МОЗОЛІВ, БОРОДАВОК, НАТАПТИШІВ (6 СМ*10СМ) 1 шт.

Застосування: Пластир косметичний MEDICOM® плюс - косметичний засіб, призначений як аплікація на шкіру для естетичних функцій, який пом'якшує та зволожує загрубілу ороговілу тканину сухих і твердих мозолів, бородавок та сприяє швидкому відлущуванню клітин епідермісу шкіри.

Склад: смужка на бавовняній основі, яка покрита клейовим шаром на основі каучуку та оксиду цинку з вмістом 40% розчину саліцилової кислоти.


Спосіб застосування: Перед використанням необхідно вийняти пластир з паперового пакета відрізати смужку необхідного розміру і зняти захисну плівку, після чого клейкою стороною накласти на ороговілі ділянки чистого сухого мозоля, бородавки або натоптиша, що огрубілі, а краї пластиру притиснути до шкіри. У разі потреби пластир додатково можна зафіксувати звичайним котушковим пластиром. Зняти пластир через 24-48 годин. При необхідності повторювати процедуру щодня до 14 днів поспіль для мозолів та натоптишів, і до 12 тижнів для бородавок. Тривалість лікування залежить від результатів.


Рекомендації: Ванна для ніг перед застосуванням пластиру сприяє кращому розм'якшенню шкіри та доступу діючої речовини у глибокі шари шкіри. Вода для ванни повинна бути не надто гарячою (до 45°С).

Розпарюють ноги протягом 10-30 хвилин. Можна розчинити у воді соду, гірчичний порошок або терте господарське мило або додати настій лікарських трав: чебрецю, звіробою, календули, чистотілу, ромашки. Після ванни шкіру ретельно витерти насухо.


Протипоказання: Підвищена чутливість до компонентів пластиру. Діабет, порушення кровообігу. Не застосовувати на подразнену чи інфіковану шкіру, родимки.

Побічні реакції: При накладенні на здорову ділянку можливе подразнення у місці приклеювання. В окремих випадках можливий розвиток алергічних реакцій.

Застереження: Не рекомендується накладати пластир на здорову шкіру навколо ділянки ураження. Пластир не можна використовувати на відкритих та післяопераційних ранах, на подразнених та пошкоджених ділянках шкіри.

У разі появи сильного подразнення або болю застосування пластиру слід припинити. Не рекомендується застосовувати до 18 років.

Розмір: 1 смужка 6 см * 10 см

Колір: тілесний

Фасування: 1 упаковка містить 1 смужку розмірами 6см * 10см .

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами