Пакет кровоспинний стерильний ІППК (15/18) "Білосніжка", з 2 подушкою

Пакет кровоспинний стерильний ІППК (15/18) "Білосніжка", з 2 подушкою

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 105 оцінок )

241

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ознайомитись з повним асортиментом компанії:

Пакет кровоспинний стерильний ІППК (10/18) "Білосніжка", з 1 подушкою

Застосування: Індивідуальний перев'язувальний пакет кровоспинний стерильний (далі - ІППК) ТМ «Білосніжка» - це перев'язувальний засіб, який призначений для надання медичної допомоги при пораненнях, для перев'язування ран та забезпечення ефективного тиску на джерело кровотечі. Український аналог Ізраїльського бандажу

Опис: ІППК складається з еластичного бинту, однієї або двох поглинаючих подушок та пластикових фіксаторів.

(С-подібна скоба та затискач для фіксації бинта).

Залежно від потреби та розміру рани рекомендується використовувати різні пакети ІППК, які мають поглинаючі подушки, розміром 10 см х 18 см, 15 см х 18 см або 30 см х 30 см.

ІППК виготовляються з однією або двома подушками одного розміру. У виконанні виробу з однією подушкою вона пришивається до еластичного бинту. Якщо виріб має дві подушки, одна з них є рухомою і використовується для накладання наскрізне поранення.

ІППК з подушкою 30 см х 30 см мають нашиту на подушечку поліетиленову плівку, яка може використовуватися як оклюзійна пов'язка на грудну клітину при пневмотораксі.

Пластикові фіксатори використовуються для додаткового тиску на рану (С-подібна скоба) та фіксації еластичного бинта (затискач для фіксації бинта).

Упаковки: ІППК виготовляються у стерильному виконанні. Кожен виріб має подвійне вакуумне пакування, що забезпечує додаткову гарантію стерильності.

Додатковою перевагою подвійного пакування є те, що зовнішня упаковка може використовуватися як оклюзійна пов'язка на грудну клітину при пневмотораксі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами