Пов'язка антимікробна сорбційна стерильна для післяопераційних ран, 10х14 см, Medicare

Пов'язка антимікробна сорбційна стерильна для післяопераційних ран, 10х14 см, Medicare

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 114 оцінок )

55

Немає в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Одноразова пов'язка антимікробна сорбційна стерильна для лікування ран, які довго не гояться. Пов'язка приклеюється на рану стороною із сітчастим атравматичним шаром. За допомогою марлевого, трубчастого бинта або фіксуючого пластиру закріплюється пов'язка на рані. За потреби пов'язку можна обрізати ножицями по контуру та розміру рани. Перше накладання пов'язки здійснюють після операції. Другу контрольну перев'язку виробляють через добу. Потім кожні 3-6 днів, виходячи із стану рани.

особливості:
Антимікробна стерильна пов'язка виготовлена з м'якого атравматичного сітчастого матеріалу (не прилипає до рани) та антисептичного сорбційного шару на основі ацетату целюлози, імпрегнованого частинками гідроксиду алюмінію, обробленого колоїдним сріблом. Застосування пов'язки має ранозагоювальну дію, забезпечує захист рани від інфікування. Також пов'язка має високу здатність до поглинання. Пов'язка не чинить токсичного впливу на рану та прилеглі тканини, сприяє безперервному очищенню рани, стимулює регенерацію, мінімізує утворення рубців, при цьому не має у складі антибіотиків та фармпрепаратів. Пов'язка добре драпірується. Процес видалення пов'язки зі шкіри відбувається безболісно. Пов'язка сорбційна видаляється без залишків на шкірі. Не викликає сенсибілізації та алергії при тривалому застосуванні. Застосування антимікробної сорбційної пов'язки скорочує термін лікування в 2-3 рази.

Характеристики:

  • матеріал: трикотажне сітчасте полотно та неткане полотно з ацетилцелюлози, яке містить гідрат оксид алюмінію та колоїдне срібло
  • розмір: 10х14 см

Інструкція по використанню:

  1. Після візуального огляду цілісності упаковки відкрити упаковку з дотриманням заходів асептики;
  2. Пов'язку помістити на ранову поверхню та зафіксувати за допомогою бинту або пластиру;
  3. Частота зміни пов'язки залежить від індивідуального стану ран;
  4. Тривалість знаходження пов'язки може коливатися від кількох годин до кількох діб (максимально 6 діб);
  5. Кратність перев'язок не обмежена і може виконуватися до повного загоєння ранової поверхні;
  6. Після використання пов'язку утилізувати відповідно до встановлених норм.

Особливості застосування:

Пов'язка накладається на рану стороною із сітчастим атравматичним шаром. Фіксацію пов'язки здійснюють за допомогою марлевого, трубчастого сітківки або фіксуючого пластиру, або є різновид самоклеючих (читати назву на упаковці). При необхідності пов'язка може бути вирізана ножицями по контуру та розміру рани. Перше накладання пов'язки здійснюють після операції. Другу контрольну перев'язку виробляють через добу. Потім залежно стану рани перев'язку проводять через 3-6 днів. Пов'язка є одноразовою.

Характеристики

Стерильність
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами