Електричне медичне багатофункціональне ліжко MED1-С05 (MED1-С05)

Електричне медичне багатофункціональне ліжко MED1-С05 (MED1-С05)

Продавець:MPS

5/5  ( 30 оцінок )

39 990

29 992

Є в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медичне функціональне ліжко MED1-С05 – це модель комбінованого типу управління, електро та механічного, для догляду за хворими та літніми людьми. Ліжко забезпечить комфорт та безпеку для пацієнта, а для обслуговуючого персоналу чи родичів полегшить щоденну рутину.

Ліжко може успішно використовуватись в клініках та лікарнях різного напряму, хоспісах та санаторіях, а також у домашніх умовах. Функціональне ліжко забезпечить зручне положення для хворого, користувач сам зможе обрати позицію за допомогою пульта, а за відсутності електроенергії помічник за допомогою важеля зможе без проблем керувати всіма функціями.

Використання ліжка можливе при:

Знаходженні хворого у реанімації;
Хворобах та травмах, що обмежують рухливість людини;
Похилому віці та малорухливому способі життя.
Медичне ліжко виготовлене з якісних матеріалів, які розраховані на активне використання. Каркас та ложе ліжка виготовлений з металу, покритого порошковою фарбою, стійкою до дезинфекцій та корозії. Ложе ліжка, виконане у вигляді металевих ламелей, витримує високі навантаження, одночасно забезпечуючи вентиляцію і доступ повітря до користувача з усіх боків. Ножне та головне бильця виконані з медичного пластику, він не має стороннього запаху, не викликає алергії, а також він простий  у догляді та дотриманні у чистоті. Бічні поручні з алюмінію одночасно легкі та міцні, для того щоб забезпечити безпеку користувача і запобігти падінню.

Комплектація медичного функціонального ліжка:

Ліжко;
Матрац;
Ножне та головне бильця;
Бічні поручні;
Розміри ліжка:

Загальна довжина ліжка 209 см;
Загальна ширина ліжка 97 см;
Довжина ложа 192 см;
Ширина ложа 89 см;
Висота ложа від підлоги 50 см;
Діаметр коліс 16,5 см;
Висота бічних поручнів 25 см;
Висота ножного бильця 27 см;
Висота головного бильця  45 см;
Товщина матраца 5 см;
Довжина секцій матраца (починаючи з голови) 78 см*27 см*36 см*51 см;
Ложе ліжка поділене на 4 секції: головне, опорне та дві ножні. Головна секція підіймає пацієнта в сидяче положення, даючи можливість прийняти їжу, працювати або дивитися телевізор, а також просто змінити положення для зручності. Опорна секція відокремлена від інших, є нерухомою, до неї кріпляться всі рухомі секції, а також двигун управління. Зазвичай опорна секція розташовується приблизно в районі сідниць. Ножні секції піднімають ноги під стегном та гомілкою. Піднявши головну та ножні секції, людина опиняється в положенні «шезлонгу». Двигун дозволяє встановити будь-який зручний кут нахилу.

Для керування функціями ліжка використовуються  якісні мотори, а також пульт дистанційного керування. Пульт з інтуїтивно зрозумілими кнопками допоможе користувачеві або медперсоналу  легко змінювати положення ложа. Ліжко може прийняти положення з окремо піднятою спиною або ногами, а також одночасно підіймати чи опускати всі секції.

Ліжко комплектується важелем для використання без електроенергії. З боку ніг, у моторах є два отвори, в які вставляється важіль, один регулює підйом головної секції, другий – ножні секції. Важіль легко змінається, при необхідності його можна прибрати, а отвори закрити.

Матрац із пінополіуретану розділений на секції, повністю повторюює вигини ложа. Матрац достатньої товщини для комфорту користувача, також може додатково бути використаний з протипролежневим матрацом. Вологовідштовхуючий чохол запобігає забрудненню та накопиченню запахів.

Головне та ножне бильця з пластику, легко знімаються, забезпечуючи доступ до пацієнта, в екстрених ситуаціях, з усіх боків. На ножному бильці є прозора кишеня, для розміщення даних пацієнта, призначень або іншої інформації.

Бічні огорожі легко складаються та підіймаються при натисканні на одну кнопку. Поручні захищають від падіння пацієнта, причому у складеному положенні розташовуються на рівні висоти матраца, не заважаючи спускатися чи сідати на ліжко.

Колеса з якісним покриттям легко котяться, не створюють зайвого шуму, а також не залишають слідів. Наявність коліс робить ліжко мобільнішим, з їх допомогою ліжко можна легко переміщувати як по палаті або кімнаті, так і між приміщеннями, при цьому не знімаючи хворого.

Ліжко приходить у практично зібраному вигляді, використовуючи нескладну інструкцію, Ви зможете підготувати її до використання:

Відкрийте коробку та вийміть усі деталі;
Огляньте на наявність видимих ушкоджень;
Ложе ліжка та каркас приходять у зборі, з уже встановленими та підключеними моторами;
Мотори, що управляють головною та ножною секцією з'єднані, необхідно перевірити надійність з'єднання, для цього потрібно роз'єднати і з'єднати роз'єм назад;
Вкрутіть у ніжки колеса і переверніть ліжко, поставивши його на них;
Встановіть ножне та головне бильця;
Закріпіть бічні поручні та перевірте їх роботу;
Розкладіть матрац на ложі ліжка;
Ліжко готове до використання.

Характеристики

Регулювання нахилу тазостегнової секції
Матеріал корпусу
Кількість секцій
Регулювання нахилу спинної секції
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами