Слуховий апарат Axon A-318 акумуляторний завушний

Слуховий апарат Axon A-318 акумуляторний завушний

Продавець:E-Shop24

4.9/5  ( 114 оцінок )

2 990

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат Axon A-318 – відмінне рішення для людей похилого віку і тих, кому необхідне посилення звуку при мінімальному та середньому ступені втрати слуху. Невеликий розмір і легка вага апарата роблять його зручним у використанні та практично непомітним оточуючим, а особливість кріплення практично виключає ризик втрати приладу при активному способу життя. Слуховий апарат із системою шумоподавлення, завдяки чому користувач може без напруги чути чистий звук практично без перешкод. Кнопковий регулятор гучності разом із перемикачем програм допоможуть відрегулювати звук під особливості навколишнього середовища. Безперечною перевагою даної моделі слухового апарату є бокс для зберігання з функцією портативної підзарядки. Індикація, що передбачена в боксі, покаже, на якій стадії заряду знаходиться слуховий апарат. Дві години заряджання слухового апарату дають можливість використовувати його до 40 годин активного користування. Використовуйте бокс для зберігання виробу з метою підзарядки навіть якщо поруч немає розеток. Тепер не потрібно переживати про те, що слуховий апарат розрядиться у найвідповідальніший момент під час ділової зустрічі, спілкування з родичами чи довгою прогулянкою на вулиці.

Інформація щодо встановлення слухового апарату:

Виберіть розмір вкладиша відповідного розміру. Прикріпіть гумовий вкладиш до звукової трубки слухового апарату.

За допомогою кнопки перемикання програм увімкніть слуховий апарат, затиснувши кнопку на пару секунд, поки індикатор у кнопці не засвітиться зеленим (через кілька секунд індикатор згасне). Для вимикання слухового апарата потрібно знову натиснути кнопку перемикання програм і утримувати, доки апарат не подасть звуковий сигнал і індикатор у кнопці при цьому блимне зеленим.

Встановіть гучність на мінімум, натискаючи кнопку регулятора звуку вниз до звукового сигналу. Одягніть апарат на вухо, вставте вкладиш у вушний канал і налаштуйте гучність до комфортного рівня звуку, натискаючи кнопку регулятора звуку вгору. У слуховому апараті передбачено шість рівнів звуку, про досягнення максимального рівня звуку апарат сповістить звуковим сигналом.

Якщо Ви чуєте свист, перевірте, чи щільно вставлений вушний вкладиш у вухо так, щоб не потрапляло повітря.

Характеристики:

Максимальна звукова потужність: 129±3 дБ

Посилення звуку: 38±5 дБ

Діапазон частот: 450 Гц ~ 3500 Гц

Вхідний шум: 29±3 дБ

Загальне гармонічне спотворення: ≤10%

Зарядний пристрій: 5 В постійного струму/50 мА

Час заряджання 2-6 годин

Час використання до 40 годин.

Примітка:

1. Якщо Ви чуєте свистячий звук, переконайтеся, що Ви щільно вставили беруш або використовуєте беруш відповідного розміру.

2. Будь ласка, не використовуйте слуховий апарат на високій гучності протягом тривалого часу, це може призвести до пошкодження слуху.

3. Слідкуйте за чистотою слухового апарата, щоб уникнути блокування отворів для вушних вкладишів та мікрофона сторонніми предметами.

4. Не використовуйте під час душу, плавання, дощу або вологого середовища, будь ласка, не піддавайте слуховий апарат впливу сонячних променів, не наближуйтесь до плити або інших джерел тепла.

Комплектація:

1 х слуховий апарат

1 х пластиковий бокс для зберігання з функцією підзарядки

1 х USB-кабель

1 х блок живлення в американську розетку

3 х беруші (3 розміри)

1 х чистяча щіточка

1 х посібник користувача (англійською мовою).

Характеристики

Вид навушника
Максимальна вихідна потужність (Дб)
  • 129
Максимальне посилення (Дб)
  • 38±5 дБ
Діапазон частот (Гц)
  • 450 Гц ~ 3500 Гц
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами