Пластир від мозолів та пухирів середній розмір Compeed Blister Medium Plasters 5шт

1 відгук

Код:  339528388

Пластир від мозолів та пухирів середній розмір Compeed Blister Medium Plasters 5шт

1 відгук

Код:  339528388

Продавець:Apollo

4.7/5  ( 87 оцінок )

390

389

Є в наявності

70

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

 
 
Характеристики і опис
    • Виробник
    • Країна виробник
      Франція
    • Стерильні
      Так
    • Колір
      Прозорий
    • Кількість в упаковці
      5 шт.
 

Блистерные пластирі Compeed Heel, 5 шт. Вони захищають від натирання, прискорюють загоєння ран і знімають біль і тиск, викликані пухирями. Вони працюють як друга шкіра. Вони залишаються на місці кілька днів. Розмір: середній.

Показання: Медичний пристрій Compeed рекомендується при великих пухирях, особливо на п'яті.

Дія: Пластирі Compeed містять активний гель, частинки якого вбирають вологу. Вони діють як друга шкіра і допомагають підтримувати природне зволоження шкіри. Вони знімають біль і тиск, викликані пухирями, захищають від натирання і прискорюють загоєння ран. Патчі будуть залишатися на місці протягом декількох днів (в окремих випадках це може відрізнятися).

Протипоказання: Людям з цукровим діабетом перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. Пухирі не слід проколювати навмисно, так як вони краще заживають під захисним шаром епідермісу. Ніколи не обрізайте патчі Compeed. Не слід використовувати на інфікованих ранах. Один і той же патч не слід використовувати повторно. У разі погіршення стану рани сечового міхура припиніть лікування і зверніться до лікаря. Будь-які сліди штукатурки можна легко видалити розчинником (наприклад, бензином), дотримуючись інструкції виробника щодо застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. В случае аллергической реакции немедленно обратитесь к лечащему врачу.

Применение:  Перед нанесением пластыря вымойте и высушите кожу и убедитесь, что кожа, пораженная мочевым пузырем, не жирная от крема или масла. Снимите верхний бумажный слой пластыря, не касаясь клея. Плотно наденьте пластырь на мочевой пузырь, убедившись, что края пластыря плотно прилегают к коже. Оставьте пластырь на мочевом пузыре, пока он не начнет отпадать самостоятельно (это может занять несколько дней). Чтобы удалить пластырь, не тяните вверх, а медленно распределите по коже.

 

Характеристики

Особливості
Колір
Країна реєстрації бренда
  • Франція
Країна-виробник
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Мушко
    Відгук від покупця. Продавець: Apollo