Фіточай для серцево-судинної системи FitoSana № 20

1 відгук Код:  341148061

Фіточай для серцево-судинної системи FitoSana № 20

1 відгук Код:  341148061

Продавець:LikoFito

4.7/5  ( 42 оцінок )

85

75

Немає в наявності

10

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

( спливає термін придатності)
Біль в області грудей, прискорений пульс, запаморочення, задишка, проблеми з координацією — явні ознаки проблем із серцем і судинами. Майже кожен другий дорослий в Україні страждає від серцево-судинного захворювання. За статистикою перше місце займає артеріальна гіпертензія, потім - ішемічна хвороба серця, цереброваскулярні захворювання і серцева недостатність. Але природа має все необхідне для підтримки здоров'я та молодості людини протягом життя. Лікувальні трави, кореневища, плоди і листя цілющих рослин, комплекси природних вітамінів і мінералів - все це ви знайдете в натуральному продукті «Фіточай» для серцево-судинної системи. Це дозволить забезпечити необхідні умови для правильної роботи серця і кровоносних судин. Корисним буде вживання фіточаю як жовчогінного засобу.

Чому спеціалісти рекомендують фіточай для серця і судин?

До складових продукту входять лише натуральні компоненти, серед яких ви знайдете наступні «сердечні» рослини, плоди і кореневища

-пелюстки квітів суданської троянди - допомагають нормалізувати рівень холестерину в крові, попереджають появу бляшок на стінках судин;

-листя дволистника солодкого - джерело солодких глікозидів, в т.ч. і стевіозіду, що сприяє зниженню артеріального тиску;

-трава кропиви собачої і коріння валеріани лікарської- підсилюють кровообіг в коронарних судинах і в судинах головного мозку, уповільнюють серцевий ритм;

-плоди горобини чорноплідної і листя м'яти перцевої - сприяють нормалізації підвищеного кров'яного тиску в судинах;

-трава ниркового чаю - сприяє розширенню і зміцненню судин;

-квітки і плоди глоду криваво-червоного - сприяють посиленню кровообігу в коронарних судинах серця, джерело таких флавоноїдів, як кверцетин і кверцитрин.

Рекомендації щодо вживання

Продукт рекомендований для: відновлення функціонування серцево-судинної системи, нормалізації кров'яного тиску, як м'який сечогінний засіб.

Спосіб вживання: 1-2 фільтр-пакети залити 100 мл окропу, настоювати в закритому посуді протягом 15 хвилин, процідити. Приймати теплим по 100 мл за 20-30 хвилин до їжі 2-3 рази на день. Тривалість курсу становить 3 тижні. При необхідності курс слід повторити через 1-2 місяці.

Застосовувати фіточай рекомендовано курсами. Курс складає від 4/6 упаковок чаю і розрахований на 3 тижні прийому в залежності від проблематики.

Увага! В зв'язку з ситуацією в країні замовлення в Донецьку та Херсонську області доставляються лише за предоплатою. Просимо віднестись до цього із розумінням.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Склад
  • пелюстки квітів суданської троянди, листя дволистника, трава собачої кропиви, коріння валеріани, плоди горобини чорноплідної, листя м'яти, трава ниркового чаю, квітки глоду.
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 20
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Светлана Львова
    Відгук від покупця. Продавець: LikoFito

    Дякує, все супер