Пластир для ніг детоксикаційний TianDe серія"Master Herb" 1шт. (41314)

Пластир для ніг детоксикаційний TianDe серія"Master Herb" 1шт. (41314)

Продавець:BeStarBeauty

4.7/5  ( 39 оцінок )

102

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Секрет твоєї легкості від ТианДе


Стопи мають рефлекторні точки (понад 60), які пов'язані практично з усіма внутрішніми органами, і саме через стопи проходять дуже важливі енергетичні канали (меридіани) - «маршрути», по яких циркулює енергія в організмі. Впливаючи на біологічно активні точки, можна посилати інформацію внутрішнім органам.


Основне завдання Пластиру для ніг детоксикаційний від TianDe - це поступове очищення організму від накопичених в ньому токсинів, мають природну абсорбуючою здатністю і виражену антиоксидантну дію. Велике у корисних натуральних речовин, що містяться в складі коштів, благотворно впливають на тіло, в тому числі покращуючи зовнішній вигляд і загальне самопочуття людини.

  • сприяють зняттю втоми і м'язової напруги;
  • покращують колір обличчя;
  • сприяють підвищенню імунітету;
  • допомагають оптимізувати обмін речовин;
  • відновлюють життєдіяльність клітин;
  • сприяють усуненню неприємного запаху тіла;
  • підвищують тонус організму;
  • стимулюють відновлення функцій організму.


Для очищення організму: наклеювати на стопи. Для спрямованого лікування: наклеювати на стопи і проблемні зони.

Склад:
Екстракт нирок лісового бука - містить феноли, бетулін, дьоготь, які утримують воду і надають терпкий і антисептичну дію. Також екстракт бука має зволожуючі, регенеруючі, антисептичними, дренажними, протизапальними, що загоюють і детоксикаційні властивості. Даний рослинний компонент активізує клітинні метаболізм і регенерацію, стимулює мікроциркуляцію крові.


Екстракт бамбука - має протинабрякову властивістю. Унікальні його природні антибактеріальні властивості, які обумовлені наявністю в складі волокон рослини сильного антисептика.


Екстракт помаранчі - є загальнозміцнюючим засобом. Володіє антисептичними, стимулюючими, антиспазматическими властивостями, покращує обмінні процеси, підвищує захисні сили організму, активність і працездатність.


Гідролізований кукурудзяний крохмаль - відмінно абсорбує вологу, живить нервові клітини. Має пом'якшуючу і захисну дію на шкіру, очищає і розкриває пори.


Хітин - сприяє виведенню з організму токсинів, важких металів. Має антиоксидантну, протизапальну, антимікробну, імуностимулюючу, регенеруючу дію.


Порошок насіння квасолі адзуки - благотворно впливає на стан шкіри, очищає організм від токсинів. Допомагає позбутися від надлишку рідини.

Застосування:
Для очищення організму наклеїти пластир на чисті стопи перед сном. Для цього розкрити упаковку, приклеїти пакет з фітопорошком непрозорою стороною до липкою стороні пластиру, а м'якою стороною - вгору, потім прикріпити до шкіри. Вранці пластир відклеїти, обполоснути шкіру водою.

Мінімальний час одноразового використання - 6-8 годин; оптимальне - 8-10 годин. Під час хвороби цей період може бути продовжений до 12-24 годин. При цьому наклеювати пластир рекомендується до 21.00 (до того, як біоактивні точки "відкриються"). Курс очищення - від 7 до 90 днів (в залежності від "зашлакованості" організму і тяжкості захворювання). День, в який пластир не змінить свій колір, ви можете вважати останнім днем у вашому курсі очищення організму.

Для спрямованого лікування наклеїти пластир на стопи і проблемні зони.

Особливості застосування

1. Якщо після застосування пластир придбав колір чаю і став вологим, значить, він повністю використаний.
2. Колір пластиру і ступінь його вологості залежать від особливостей і стану людини.
3. Пластир може застосовуватися при суглобових і м'язових болях в місці їх локалізації

Характеристики

Призначення
Основа
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами