Safescraper Twist скребок для кістки вигнутий (3шт, Meta, кістковий скребок), 8010-1499

Safescraper Twist скребок для кістки вигнутий (3шт, Meta, кістковий скребок), 8010-1499

Продавець:Norma Shop

4.4/5  ( 81 оцінок )

2 317

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кістковий скребок - Safescraper twist

Safescraper  twist вигнутий - це одноразовий інструмент, перевага якого у здійсненні одномоментного, мінімально травматичного забору кістки з різних ділянок ротової порожнини та перенесення її в приймальну ділянку. Він маєзапатентовану форму лез-скребків закругленої форми дозволяє максимально зберегти життєздатність частинок кортикальної кістки.

Кістковий Скребок СейфСкепер Твіст Кривий  має вигин, який забезпечує кращий доступ до областей забору кістки. Кістка збирається за допомогою тиску кінця пристрою безпосередньо на кісткову поверхню та одночасно вилучення його назад. Кістковий матеріал також можна  збирати похилими рухами та рухом убік. Бажану консистенцію кісткової ламели і бляшок можна досягти, змінюючи кут роботи інструментом і тиск, що додається.

Наступним етапом буде витягання зібраної кістки, для цього необхідно тримати прозорий резервуар обличчям вниз і плавно рухати ручку леза назад до повного відкриття. Щоб перемістити кісткові ламели та бляшки в місце призначення (на приймальну ділянку), можна використовувати будь-які види пінцетів або ложок. Отримані кістки змішують з кров'ю і переносять у зону пересадки, або недовго зберігаються в захищеному від мікроорганізмів місці.

У резервуар Safescraper Twist вміщує до 3см кісткової тканини.

Скребок для кістки призначений для одноразового використання. За жодних обставин не допускається чищення та повторна стерилізація пристрою після використання.

 Упаковка: 1шт. в упаковці

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами