Пластир очищувальний для стоп Kinoki детокс лікувальний пластир білий

Пластир очищувальний для стоп Kinoki детокс лікувальний пластир білий

Продавець:Megatrega

3.2/5  ( 102 оцінок )

199

99

Є в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир очищувальний для стоп Kinoki Детокс пластир для ніг Лікувальний пластир Кіноки

Пластир очищаючий для стоп Kinoki

Відповідно до знань східної медицини, на тілі людини розташовано безліч точок, правильно впливаючи на які можна вилікувати багато захворювань, підвищити імунітет та повністю оздоровити організм. Більшість їх розташована на стопі, і найкраще впливати на них за допомогою «Кіноки». Детоксикаційний лікувальний пластир допомагає вивести накопичені шлаки та токсини, що порушують нормальну роботу органів та систем.

Опис:

Сучасна екологія погіршується з кожним роком, людині доводиться пристосовуватися до таких умов, але її організм починає реагувати відповідно, накопичуючи, іноді у величезних кількостях, шлаки та токсини. Звідси і нездужання, зниження імунітету, порушення у роботі гормональної, серцево-судинної, ендокринних та інших систем, розвиток різних форм пухлин.

Очистити організм допоможе детоксикаційний пластир «Кіноки», що володіє наступними ефектами:
Позбавляє втоми, що накопичилася. Лікує різні запальні процеси. Виводить токсини, продукти розпаду, шлаки. Знімає деякі ознаки патологій. Оздоровлює серцево-судинну систему. Покращує кровообіг. Очищає шкіру, загоює рани. Підвищує імунітет. Прискорює обмін речовин. Усуває варикозні бляшки та розширення. В основі всього цього доступна ціна.

Людина щодня вмивається, чистить зуби, приймає душ – словом, позбавляється будь-якого зовнішнього забруднення, але чомусь забуває, що більша кількість «бруду» накопичується саме всередині у вигляді токсинів та шлаків. Kinoki "витягує" через пори стоп все, що заважає їм нормально працювати. накопичується саме всередині у вигляді токсинів та шлаків. Kinoki "витягує" через пори стоп все, що заважає їм нормально працювати. накопичується саме всередині у вигляді токсинів та шлаків. Kinoki "витягує" через пори стоп все, що заважає їм нормально працювати.

Характеристики

Призначення
Вид
  • Пов'язка пластиру
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами