Універсальний слуховий апарат Medica+ Sound Control 14 на акумуляторі NI-MH 40 mAh

Універсальний слуховий апарат Medica+ Sound Control 14 на акумуляторі NI-MH 40 mAh

Продавець:SunCloud

4.7/5  ( 159 оцінок )

2 572

1 690

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Серія надійних слухових апаратів SoundControl створена для того, щоб кожна людина змогла повністю відчути найкращі моменти свого життя. Цей виріб підходить для посилення звуку у разі легкої та середньої втрати слуху.

SoundControl 14 є компактною моделлю, за якою легко доглядати. Цей слуховий апарат обладнаний мікрофоном, USB-портом для заряджання, контролем звуку, кнопкою увімкнення/вимкнення пристрою. Виріб універсальний, підходить для правого та для лівого вуха.

Слуховий апарат Medica-Plus серії SoundControl 14 вирізняється непомітним дизайном, схожим на бездротовий навушник. Він ідеально підійде для тих, кому важливо, щоб пристрій був максимально невидимим. Приємний колір дає змогу виробу зливатися з людським вухом, добре поєднуючись із прикрасами або ховаючись під пасмами волосся.

Користуватися слуховим апаратом SoundControl 14 дуже зручно. Пристрій створений за допомогою найсучасніших технологій, що дають змогу максимально усувати сторонні шуми, швидко підбирати рівень гучності, легко перемикатися між різними інтонаціями голосу.

Разом із таким виробом перегляд телевізора, розмови з близькими людьми та друзями, ділові переговори будуть зрозумілими, цікавими та ефективними. Насолоджуйтеся життям разом зі слуховим апаратом SoundControl 14.

Переваги SoundControl 14:

  • Легка вага виробу для максимального комфорту користувача;
  • Довгий термін роботи батареї для ефективної комунікації навіть у місцях, де немає можливості зарядити пристрій;
  • Гучний і чистий звук, що дає змогу насолоджуватися розмовами, улюбленою музикою або фільмами у всіх їхніх кольорах;
  • Просте заряджання та експлуатація, зрозуміла на інтуїтивному рівні;
  • Зручність у догляді завдяки наявності силіконових вкладок;
  • Приємний колір для максимальної невидимості слухового апарата.

 

Основною метою створення універсальних слухових апаратів серії SoundControl є покращення рівня життя та отримання більшого задоволення від довколишнього світу.

Слухові апарати серії SoundControl призначені для компенсації важкої та середньої втрати слуху. В апаратах вбудовані високоточні регулятори гучності, які дають змогу комфортно та швидко підбирати рівень гучності під різні ситуації та свій рівень слуху.

Завдяки багатогранному обробленню звуків прилади серії SoundControl якісно заглушують сторонні шуми, дають змогу чітко розібрати мовлення, забезпечують плавні та непомітні для вуха переходи між високими та низькими тонами. Усі апарати симетричні, тому можуть використовуватися на обидва вуха. Не маловажною перевагою є компактні розміри та невелика вага, яка робить пристрій зручним та непомітним для оточення.

Купуючи слуховий апарат Medica-Plus, ви безсумнівно отримаєте комфорт і впевненість у побутовому та професійному середовищі.

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Вид навушника
Функції
  • Регулятор гучності
  • Система заглушення шуму
Комплектація
  • {"ua":"Портативний підсилювач звукуnВушні вкладки різного розміру, 4 штnПластиковий контейнер для зберіганняnЗарядний кабельnІнструменти для чищенняnІнструкція користувача російською та англійською мовоюnГарантійний талон","ua":"Портативний підсилювач звукуnУш
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами