Холтер ЕКГ Heaco BI6600 з ПЗ

Холтер ЕКГ Heaco BI6600 з ПЗ

Продавець:PostShop

4.2/5  ( 504 оцінок )

123 773

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Реєстратор добового ЕКГ по Холтеру Heaco BI6600 – це унікальний пристрій, призначений для пацієнтів, які потребують амбулаторного моніторингу тривалістю від 1 до 48 годин.

ЕКГ холтер є незамінним помічником лікаря для діагностування у пацієнтів серцево-судинних патологій, аритмії, ішемії міокарда для спостереження зміни сегмента ST, оцінки медикаментозної відповіді пацієнтів на застосування протиаритмічних засобів та для оцінки діяльності кардіостимулятора.

Для добового ЕКГ BI6600 існує дві модифікації: з 3-х канальним та 12-ти канальним реєстратором.

Живлення холтера походить від батареї типу ААА, яка дозволяє безперервно записувати дані ЕКГ 12-відведень на протязі 24-48 годин та дані 3-кальної ЕКГ протягом 24-96 годин.

Пристрій підтримується програмним забезпеченням, яке дозволяє переглядати записи даних у вигляді графіків на комп'ютері та автоматично шукає події з порушенням ритму, визначає максимальні та мінімальне значення ЧСС, здійснює аналіз перешкод від рухів, аналіз варіабельності та турбулентності серцевого ритму, аналізує ST сегмент, інтервали RR, QT і TWA, а також дає можливість виявляти випадки нічного апное.

Графічний рідкокристалічний дисплей з 3-х кнопковим керуванням дозволяє легко налаштувати параметри записуючого пристрою. У реальному часі відображення записуваного сигналу на дисплеї ЕКГ можна перевірити якість фіксації та контакту електродів.

У комплекті надається чохол з ремінцем, за допомогою якого апарат легко прикріпити до пацієнта.

Характеристики

Комплектація
  • Регистратор ЭКГ, Чехол, Пояс для ношения через плечо, Кабель для регистрации ЭКГ, SD карта, Кейс, Ремешок, Инструкция, Гарантийный талон, Копия регистрационного свидетельства МОЗ Украины, Копия сертификата соответствия УКРСЕПРО. Опционал
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами