Сприцювання Dorcel DOUCHE MATE

Сприцювання Dorcel DOUCHE MATE

Продавець:KissKat

5/5  ( 27 оцінок )

1 438

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Зручна універсальна спринцівка для регулярної гігієни - те, що стане у нагоді кожному і кожній! Рекомендуємо купити спринцівку Dorcel DOUCHE MATE, комфортну та просту у використанні. М'який силіконовий наконечник забезпечує зручне введення, великий об'єм та 6 різноспрямованих отворів – якісну внутрішню гігієну.

Спринцівка Dorcel DOUCHE MATE - зручний спосіб анального та вагінального очищення на всі 100%! Завдяки 6 різноспрямованим отворам омивання відбувається на всі 360 °. Гнучкий наконечник виготовлений з м'якого силікону, що легко вводиться всередину і досить приємно відчувається. Спринцівка Dorcel DOUCHE MATE оснащена резервуаром для води на 350 мл, тому води вистачить на все!

Легко користуватися: достатньо набрати воду, ввести наконечник вагінально чи анально і кілька разів натиснути на резервуар, витягти після обмивання. Повністю розбирається для легкої очистки після використання. Приємні відчуття і у процесі, і після!

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами