Санитайзер стирилизатор для телефона портативный с бактерицидной лампой мятный + функция беспроводной зарядки

Санитайзер стирилизатор для телефона портативный с бактерицидной лампой мятный + функция беспроводной зарядки

Продавець:Italiande

4.6/5  ( 168 оцінок )

2 398

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Нарешті, перед нами закритий УФ-санітайзер, який хоч і не обіцяє очистити все навколо чарівним світлом, зате ховає під кришкою незвичайні можливості. Якщо людина, що орудує санітайзером у громадських місцях, виглядає таки як маніяк гігієни, то володар цієї таємничої коробочки нічим не видасть себе. Збоку гаджет виглядає як рядовий мобільний аксесуар, тому можна спокійно прибрати в нього телефон, не привертаючи зайвої уваги.

Процес дезінфекції триває 6 хвилин, що здається надійнішим, ніж 2-3 секундна обробка в інших моделей. Втім, і тут є нюанси. Деякі користувачі пишуть, що світло УФ-лампи не потрапляє на всю площу телефону. Випромінювачі встановлені тільки з двох сторін прямокутного відсіку, тому світло досягає лише верху та низу вашого айфона. Справжньому гермофобу явно доведеться протирати екран спиртовими серветками.

5 причин чому вам потрібен санітайзер для телефону:

1.ультрафіолетова + озонова подвійна стерилізація

2. багатофункціональна функція стерилізації для всіх речей

3.бездротова зарядка мобільного телефону

4.Ароматерапія та дезінфекція

5. швидка та ефективна дезінфекція

Як перевірити, чи вбиває санітайзер бактерії?

Без лабораторних випробувань перевірити це не можна. Професійний люмінометр (прилад для вимірювання рівня бактерій) коштує в багато разів дорожче за санітайзер. Вихід один - шукати гідного виробника, довіритися його власним дослідженням і точно дотримуватися інструкцій із застосування.

Смужки визначення рівня озону в повітрі можуть показати ефективність УФ-санітайзера?

Під дією ультрафіолету утворюється газ озон, тому деякі користувачі пропонують вимірювати його концентрацію, щоб з'ясувати, наскільки добре працює УФ-лампа. Продаються спеціальні смужки, але вони визначають рівень озону, починаючи з 90 мікрограм м3 (0.0451 ppm) і вище. Лампи у санітайзерах просто не дотягують до цього значення.

Що краще: протерти телефон спиртом чи купити санітайзер?Вирішувати лише вам. У будь-якому випадку, навіть маючи санітайзер, вам доведеться час від часу протирати телефон, оскільки гаджет не замінює механічне чищення.

Чи може пошкодити екран телефону ультрафіолетове випромінювання?

Ні, хоча користувачі часто задаються цим питанням, коли йдеться про закриті уф-санітайзери для телефонів. Поки що ми не знаємо про такі випадки. Зате всередині коробочки, крім УФ-лампи, є дифузор для ароматичного масла. Це робить санітайзер якимось більш святковим, ніж інші моделі. Особливо якщо вибрати корпус у рожевому чи блакитному кольорі. Такий гаджет цілком можна подарувати тому, хто трепетно ​​ставиться до гігієни.

Характеристики

Колір
  • Зелений
Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами