Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual (10 л/хв) (подвійний потік)

Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual (10 л/хв) (подвійний потік)

Продавець:Oxygeni

4/5  ( 24 оцінок )

28 500

27 705

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Усі знають, що в міському повітрі недостатній обсяг кисню. Це пов'язано і з метеорологічними, і екологічними факторами, які не можуть не позначитися на самопочутті. А плюс ще й захворювання, стреси, а також спортивні заняття, де необхідне посилене споживання кисню. Все це тільки посилює ситуацію в цілому. Бо ж тоді заповнювати недолік О2? Усі знають, що в міському повітрі недостатній обсяг кисню. Це пов'язано і з метеорологічними, і екологічними факторами, які не можуть не позначитися на самопочутті. А плюс ще й захворювання, стреси, а також спортивні заняття, де необхідне посилене споживання кисню. Все це тільки посилює ситуацію в цілому. Тож як тоді заповнювати недолік О2?

Якщо раніше цю проблему вирішували за допомогою балонів зі скрапленим киснем, то все змінилося. Адже у цієї методики чимало мінусів. Це і складність забезпечення рівномірної подачі О2, і ймовірність витоку і навіть вибуху. Існує сучасний і абсолютно безпечний вихід з цього положення - концентратор кисню Dynmed-10 Dual. Він пропустить повітря через фільтр, випустить назовні газову суміш, де вміст О2 складе 93%±3%.

Фільтр представлений у вигляді циліндра, де присутні гранули цеоліту (даний сорбуючий матеріал славиться тим, що утримує азот при високому тиску). Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual можна сміливо встановлювати в медичних, спортивних, оздоровчих закладах. Його можна використовувати навіть удома.

Переваги концентратора кисню Dynmed-10 Dual

  • Невеликі габарити.
  • Майже безшумна робота.
  • Відмінно впишеться в будь-яке інтер'єрне рішення.
  • Легка (вага складає всього 23 кг).
  • Подає велику кількість кисню.
  • Оснащений двома потоками, а це означає, що можна одночасно підключати двох пацієнтів, що дуже зручно.


Важливо не забути раз на 5 років змінювати гранули цеоліту.

Кому необхідний кисневий концентратор Dynmed-10 Dual


Насамперед, сюди входить категорія пацієнтів, у яких діагностовані порушення органів дихання, а також серцево-судинної системи. У цьому випадку без Dynmed-10 Dual не обійтися, особливо якщо йдеться про обструктивну хворобу легень, причини розвитку якої — забруднене повітря, а також куріння. А цю патологію краще запобігти, ніж лікувати.


Кисневої терапії потребують літні люди, курці та спортсмени. А часом вона рекомендована вагітним жінкам з метою профілактики гіпоксії плода. Так що кисневий концентратор Dynmed-10 Dual буде корисний для всієї родини, особливо якщо йдеться про проживання в мегаполісах, де найчастіше виникає гіпоксія навіть у здорових людей.

Потік кисню: 10 л/хв

Характеристики

Сфера використання
Категорія
Вага
  • 24 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами