Медична УФ лампа бактерицидна OSRAM Puritec HNS 36W G13

Медична УФ лампа бактерицидна OSRAM Puritec HNS 36W G13

Продавець:Nikomarket

4.5/5  ( 27 оцінок )

552

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медична УФ лампа бактерицидна OSRAM Puritec HNS 36W G13 в Україні.

 

Osram HNS 36W – двоцокольна ультрафіолетова лампа потужністю 36 Вт. Тип цоколя – G13.

 

 

особливості:

Бактерицидні лампи PURITEC® застосовують для знезараження води, повітря та поверхонь. До можливих об'єктів для дезінфекції відносяться плавальні басейни, системи водопідготовки, а також роздавачі води, у тому числі питної. На додаток до цього, бактерицидні лампи PURITEC® використовують для дезінфекції повітря у лікарнях та установах. До інших областей застосування відносяться дезінфекція харчових виробництв, повітроводів та різних поверхонь. Під час роботи бактерицидних ламп PURITEC® озон не утворюється.

Бактерицидні лампи PURITEC® є джерелом інтенсивного ультрафіолетового випромінювання, здатного стати причиною опіків шкіри та кон'юнктивіту. Тому шкіра чи очі не повинні піддаватися впливу прямого або відбитого нефільтрованого випромінювання.

 

 

Лампи OSRAM  PURITEC HNS  36W G13   

- у медицині, фармацевтичній та харчовій промисловості для постійної дезінфекції приміщень та робочих поверхонь прямим УФ-випромінюванням. Цей спосіб знезараження набирає дедалі більшої популярності, оскільки передбачає використання хімікатів, тобто. є набагато більш екологічним та дружнім для оточуючих. Важливою особливістю ламп серії  PURITEC HNS є  ется безозоновая конструкция (OFR). Это позволяет использовать лампы в присутствии людей без проветривания (что является обязательным для кварцевых ламп, т.к. при их работе образуется озон в концентрации небезопасной для живых существ). Эти лампы используются в бактерицидных облучателях и рециркуляторах соответствующей мощности и конструкции, таких как Аэрэкс, ORBB, ОРБ «Фіолет» и других, производимых группой компаний Завет, компаниями «Виола Медтехника», BactoSfera, ТехМедСервис (Украина) и другими украинскими и зарубежными производителями. То есть, лампу серии PURITEC HNS можно использовать с любым совместимым прибором.

   -в сфере водоочистки. Это направление является наиболее быстро прогрессирующим, т.к. является гораздо более эффективным и экологичным, чем всем нам привычное хлорирование. Очистка воды УФ- излучением является физическим, а не химическим методом, что исключает такие побочные эффекты последнего, как запах. Применяются и в бытовых водоочистителях (как по отдельности, так и в комплексе с механическими фильтрами), общественных местах, плавательных бассейнах, мобильных водоочистительных станциях. Очистка воды с помощью УФ- излучения становится новой технологией, входящей в быт на наших глазах.

    -для очистки воздуха. Т. к. УФ- С излучение губительно воздействует на бактерии, вирусы и грибковые споры, применение ламп серии PURITEC HNS очень ефективно у місцях масового скупчення людей: лікарнях, дитячих садках, навчальних закладах, офісних комплексах тощо. Оскільки немає протипоказань для постійного застосування ламп цієї серії у присутності людей, вони є чудовим інструментом для профілактики епідемій.

 

Характеристики

Потужність
  • 36 Вт
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами