Рукавички хірургічні латексні неопудрені Ansell GAMMEX Latex Sensitive розмір 8,0

Рукавички хірургічні латексні неопудрені Ansell GAMMEX Latex Sensitive розмір 8,0

Продавець:MX.MED

4.7/5  ( 114 оцінок )

75

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рукавичка GAMMEX® Latex Sensitive компанії Ansell спеціально розроблена для задоволення зростальних вимог у галузі мікрохірургії.

Підвищена тактильна чутливість: м’яка формула в поєднанні з унікальним процесом виробництва дозволила створити неопудрені латексні рукавички, які на 20% тонші за стандартну латексну лінійку Ansell, пропонуючи ідеальний баланс тактильної чутливості та зручності.

Підвищений комфорт: рукавички GAMMEX® Latex Sensitive також забезпечують винятковий комфорт і захист завдяки своїй м’якій, але міцній формулі.

Покращене зчеплення: зовнішня поверхня рукавичок GAMMEX® Latex Sensitive гладка з мікротекстурним покриттям для надійного поводження з хірургічними інструментами навіть у вологих умовах операційної рани.

Зменшення втоми очей: рукавички GAMMEX® Latex Sensitive коричневого кольору, щоб зменшити несприятливий вплив від яскравих джерел світла, що використовуються під час виконання хірургічних операцій та запобігти втомі очей.

Рекомендовано для:

Всі види оперативних втручань, особливо мікрохірургічних операцій (нейрохірургія, хірургія серця, офтальмохірургія, мікрохірургія судин, ЛОР-хірургія, пластична/відновна хірургія, хірургія кисті)

Додатковий комфорт під час тривалих процедур

Профілактика втоми очей

Винятковий комфорт та легкість використання латексної рукавички. Завдяки використанню латексної суміші особливого складу та підвищеній увазі Ansell до всіх деталей дизайну, рукавичка GAMMEX® LatexSensitive володіє такими якостями, як зручність, еластичність та тактильна чутливість. Крім того, клейка смуга поверх її манжети надійно фіксує її на рукаві халата хірурга, запобігаючи скочування рукавички.

Технологія Pinhole Barrier для додаткового захисту.

Технологія A.R.T™ — це запатентований процес, інтегрований у виробничу лінію, який допомагає додати додатковий рівень міцності, зводячи до мінімуму можливі дефекти, які згодом можуть призвести до проколів. Покриття наноситься на форму рукавички, щоб закрити будь-які мікродефекти, створюючи гладке покриття та забезпечуючи стабільну товщину по всій рукавичці. Це мінімізує нерівності, які пізніше можуть призвести до появи проколів.

УВАГА: безпечне використання цих рукавичок особами, чутливими до латексу, не встановлено. Цей продукт містить латекс натурального каучуку, який може викликати алергічні реакції.

Характеристики

Матеріал
Стерильність
Країна реєстрації бренда
  • Бельгія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами