Комбінований експрес-тест на визначення 3 наркотики у сечі (амфетамін, марихуана, морфін) WONDFO

Комбінований експрес-тест на визначення 3 наркотики у сечі (амфетамін, марихуана, морфін) WONDFO

Продавець:MX.MED

4.7/5  ( 114 оцінок )

165

125

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Комбінований тест на наркотики №3, для швидкого одночасного виявлення: амфетаміну (AMP), марихуани (THC), морфіну (МОР)

Зразок для аналізу: сеча людини.

Результат: за 5 хвилин. Виробник: Wondfo.

Термін зберігання набору: 24 місяці.

Збір і підготовка зразка:

Зібрати зразок сечі в спеціальну склянку. Зразки сечі можна охолодити до 2-8 ° C і зберігати до 48 годин. Для більш тривалого зберігання заморозити зразки (-20°C або нижче). Перед тестуванням слід заздалегідь вийняти охолоджені або заморожені зразки, щоб вони прийняли кімнатну температуру. Для тестування використовувати лише прозорі зразки сечі.

Проведення тестування (тест слід проводити за кімнатної температури (18°C – 30°C):

  1. Розкрити запаяний пакет, потягнувши за надрізаний край. Дістати тест із пакета.
  2. Занурити абсорбуючий кінець у зразок сечі приблизно на 10 секунд. Слід переконатися, щоб рівень сечі не виявився вищим за позначку “MAX”, нанесену на лицьову сторону тесту.
  3. Покладіть тест плоскою стороною на чисту, суху негігроскопічну поверхню.
  4. На 5-й хвилині зафіксуйте результат. Не зчитуйте результат через 10 хвилин.

Інтерпретація результатів:

  • Позитивний (+). Блідо-рожеву смугу видно у кожній контрольній зоні. У зоні нанесення зразка кольорова смуга не з'являється. Це свідчить про позитивний результат наявності відповідного наркотичної речовини тієї конкретної тестової зони.
  • Негативний (-). Блідо-рожеву смугу видно у кожній контрольній зоні та у відповідній тестовій зоні. Це вказує на те, що концентрація відповідної наркотичної речовини в тій зоні нижче нуля або межі виявлення тесту.
  • Недійсний. Якщо кольорової смуги не видно на кожній контрольній зоні або видно лише на всіх тестових зонах, тест є недійсним. Необхідно провести інший тест, щоб перевіряти ще раз зразок. Зв'яжіться з дистриб'ютором або магазином, де ви купили продукт, вказавши номер партії.

Примітка: Інтенсивність кольору або ширина лінії не має значення.

Принцип дії: Однокроковий тест Wondfo для виявлення наркотичних речовин у сечі є конкурентним імунохімічним тестом, який використовується для скринінгу на наявність наркотичних речовин у сечі. Це хроматографічний абсорбційний пристрій, в якому наркотичні речовини або їх метаболіти у зразку конкурентно зв'язуються з обмеженою кількістю ділянок зв'язування кон'югату антитіло-барвник. При зануренні абсорбуючого кінця тестового пристрою в зразок сечі сеча піддається капілярній абсорбції, змішується з кон'югатом антитіло-барвник на колоїдному золоті та проходить через попередньо оброблену мембрану. Якщо рівень наркотичної речовини у зразку дорівнює нулю або нижче за пороговий рівень (чутливість виявлення тесту), кон'югат антитіло-барвник зв'язується з кон'югатом наркотичної речовини/білків, іммобілізованим у тестовій зоні (Т) пристрою. Це призводить до появи кольорової тестової лінії, яка незалежно від її інтенсивності вказує на негативний результат. Якщо концентрація наркотичної речовини знаходиться на рівні порогового значення або вище, наркотик, не пов'язаний з білком плазми зразка, зв'язується з кон'югатом антитіло-барвник, запобігаючи його зв'язування з кон'югатом наркотична речовина-білок, іммобілізованим у тестовій зоні (T) пристрою. Це перешкоджає утворенню чіткої пофарбованої смуги у тестовій зоні, вказуючи на потенційний позитивний результат. Якщо тестування виконується правильно, в контрольній зоні (C) з'явиться кольорова лінія.

Обмеження методу: Призначення аналізу – верифікувати інтоксикацію у пацієнтів. Він дає якісний попередній результат. Щоб підтвердити результат аналізу, потрібен специфічніший альтернативний хімічний метод. Переважними стверджувальними методами є газова хроматографія/мас-спектрометрія (ГХ/МС). Факт виявлення будь-якого наркотику, щодо якого під час аналізу отримано попередній позитивний результат, має бути предметом клінічного розгляду та професійного обговорення.

Особливі вказівки: Цей тест призначений тільки для зовнішнього застосування. Не ковтати. Після першого використання тест-систему викидають. Використовувати лише один раз. Не використовуйте тест після закінчення терміну придатності. Не використовуйте тест, якщо упаковка пошкоджена або погано герметизована. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не зчитувати результати через 10 хвилин.

Обмеження процедури: Цей тест було розроблено лише тестування зразків сечі. Ефективність тесту із застосуванням інших зразків не обґрунтована. Фальсифіковані зразки сечі можуть призвести до хибних результатів. Сильні засоби, що окислюють, такі як хлорне вапно (гіпохлорит) можуть окислювати зразки тестованого матеріалу. Якщо є підозри на фальсифікацію, візьміть новий зразок. Цей тест є якісним скринінгом. Тест не призначений для кількісного визначення концентрації наркотичних речовин чи рівня інтоксикації. Можливо, що технічні або процедурні помилки, а також інші інтерферуючі речовини у зразку можуть призвести до помилкових результатів. Негативний результат не обов'язково вказує на відсутність наркотиків у сечі. Негативні результати можуть бути отримані, коли концентрація наркотичної речовини нижча від порогового рівня (чутливості тесту). Тест-система не відрізняє наркотичних речовин від деяких лікарських препаратів. Позитивний результат можна отримати від деяких харчових продуктів або харчових добавок.

Характеристики

Термін придатності
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами