Упаковка натурального фруктово-ягідного чаю Лісові ягоди, Чорниця, Мультифрукт та Малина Карпатський чай 4шт по 20 пакетиків

1 відгук Код:  362345574

Упаковка натурального фруктово-ягідного чаю Лісові ягоди, Чорниця, Мультифрукт та Малина Карпатський чай 4шт по 20 пакетиків

1 відгук Код:  362345574

Продавець:BLENDCITY

4.8/5  ( 150 оцінок )

151

124

Є в наявності

8

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Упаковка натурального фруктово-ягідного чаю Лісові ягоди, Чорниця, Мультифрукт та Малина Карпатський чай включає в себе:

  • Чай фруктовий пакетований Карпатський чай Чорниця 20 пакетиків - 1 шт
  • Чай фруктово-ягідний Карпатський чай Малина 20 пакетиків - 1шт
  • Чай ягідно-фруктовий у пакетиках Карпатський чай Лісові Ягоди 20 пакетиків - 1шт
  • Чай фруктовий натуральний в пакетиках Карпатський чай Мультифрукт 20 пакетиків - 1шт

Смачний та корисний Карпатський чай Малина складається з натуральних продуктів: плодів малини, ягід та трав. Має приємний, плодово-ягідний, з кислинкою смак та ніжний природний аромат. У холодні осінні, весняні, зимові дні такий фруктовий чай зігріє та наповнить теплом. У літні — чудово вгамує спрагу.

Склад: плоди малини, яблуні, чорноплідної горобини, пелюстки гібіскусу, плоди чорної смородини, ароматизатор

Пакетований чай Карпатський чай Мультифрукт - багата скарбниця корисних для організму речовин. Фруктовий смак завареного напою має приємну кислинку, в холодному вигляді нагадує компот. У зимові дні такий чай захистить від застуди, підвищить імунітет, підтримає працездатність і гарний настрій.

Склад: плоди яблуні, плоди чорноплідної горобини, пелюстки хібіскуса, плоди шипшини, чорної смородини, шкірка лимону, плоди червоної горобини, ароматизатор

Карпатський чай Лісові ягоди - корисний еко продукт. Складається з натуральної сировини. Чай «Лісові Ягоди» зібраний в Карпатських горах, на екологічно чистій території. Смак завареного напою виходить приємний, з легкою кислинкою. Аромат насичений, фруктово-трав'яний. Натуральний фруктово-ягідний чай підвищує тонус організму, бадьорить, покращує обмінні процеси, зміцнює імунітет.

Склад: плоди чорноплідної горобини, яблуні, плоди шипшини, червоної горобини, чорної бузини, чорниці, глоду, ялівцю, пелюстки гібіскуса, ароматизатор.

Смачний плодово-ягідний чай ТМ Карпатський чай Чорниця, з легкою кислинкою не залишить байдужим тих, хто любить натуральні продукти і піклується про здоров'я. У зимову пору гарячий напій з чорниці зігріє, наповнить вітамінами, зміцнить імунітет, поліпшить зір. У спекотні дні його п'ють холодним, що нагадує компот або морс. Також чай із чорниці допоможе зняти головний біль наприкінці робочого дня та вгамувати мігрені.

Склад: плоди чорниці, яблуні, пелюстки гібіскуса, плоди чорноплідної горобини, чорної бузини, чорної смородини, ароматизатор.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Лікарська рослинна сировина
Склад
  • плоди чорноплідної горобини, яблуні, плоди шипшини, червоної горобини, чорної бузини, чорниці, боярышника, ялівцю, лепестки гібіскуса, ароматизатор, плоди чорниці, шкірка лимону, плоди малини
Термін придатності
  • 18 місяців
Умови зберігання
  • Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, при відносній вологості повітря не більше ніж 75%
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Татьяна Курта
    Відгук від покупця. Продавець: BLENDCITY

    Отличный чай. Пришло всё быстро и хорошо упаковано.