Кишеньковий санітайзер для мобільного телефону та дрібної особистої електроніки білий

Кишеньковий санітайзер для мобільного телефону та дрібної особистої електроніки білий

Продавець:Italiande

4.6/5  ( 168 оцінок )

583

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

5 причин, чому вам потрібен санітайзер для телефону:

1.ультрафіолетова + озонова подвійна стерилізація

2. багатофункціональна функція стерилізації для всіх речей

3.бездротова зарядка мобільного телефону

4.Ароматерапія та дезінфекція

5. швидка та ефективна дезінфекція

Виробники засобів дезінфікування для телефону стверджують, що поверхня наших смартфонів кишить бактеріями. Це чашка Петрі, тобто розсадник мікробів та вірусів! Чи це правда і як з цим бути? Скуповувати спиртові серветки чи, можливо, довіритися сучасним технологіям? Навіщо потрібний стерилізатор для телефону? Що кажуть вчені?

Сьогодні всі, і діти, і дорослі, не випускають телефон із рук. Гаджет з нами всюди: у парку, у громадському транспорті, у лікарні, у туалеті та на столику у ресторані. При цьому руки ми миємо регулярно, чого не можна сказати про смартфон. Мити його не можна, а якщо чистити, то чим? І ось ця армія мікробів, яка мешкає на брудних руках, переміщається на екран телефону, а потім потрапляє і на обличчя - варто лише піднести його до вуха. Тепла і волога поверхня гаджета тільки сприяє зростанню мікробів.

Чому це погано, адже довкола й так мільярди бактерій? Справа в тому, що організм піддається вірусам, коли вони потрапляють усередину – через ніс, рот та очі. Міністерство охорони здоров'я та соціальних служб США попереджає про небезпеку захворіти на грип, якщо ви торкаєтеся обличчя брудними руками. Чим чистіше ваші руки, тим менший ризик підхопити інфекцію органів дихання чи діарею. Оскільки на корпусі телефону можуть жити такі небезпечні збудники, як золотистий стафілокок, дослідники навіть рекомендують лікарям обмежити використання гаджета у медичних закладах. Щоб телефон не став переносником хвороботворних бактерій його потрібно очищати.

Як працює дезінфікуючий пристрій телефону?

Більшість санітайзерів борються з мікробами за допомогою ультрафіолету. УФ очищувач для телефону включається автоматично або натисканням кнопки, після чого запускається процес дезінфекції. Маленька ультрафіолетова лампа всередині гаджета впливає на ДНК бактерій та руйнує їх. Через 5-6 хвилин лампочка вимикається, і телефон можна виймати. Деякі моделі поєднують УФ-обробку з функцією заряджання телефону. Але важливо використовувати прилад суворо за призначенням. У санітайзерів особливе випромінювання (довжина хвилі 253 нм), тому його не можна застосовувати для сушіння нігтів або засмаги. Це спричинить опік!

УФ-лампи різної потужності використовуються для очищення води і довели свою ефективність навіть у промислових масштабах. А ось поручитися за якість портативних дезінфікуючих пристроїв набагато складніше: так, ультрафіолет в принципі вбиває мікроби, але чи правильно працює цей конкретний гаджет і чи не є невидиме чищення лише ілюзією?

Цим питанням неодноразово ставилися й журналісти. Так, співробітники FOX Carolina провели експеримент у лікарні Святого Фрінциска, під час якого медики обробляли предмети УФ-стерилізатором, а потім порівнювали рівень забрудненості до та після обробки. Результат оцінювався завдяки спеціальному приладу – люмінометру. З'ясувалося, що "чарівна паличка" аж ніяк не всесильна: якщо до обробки рівень бактерій на смартфоні становив 432, то після знизився до 400. Після того як смартфон протерли антисептичною серветкою, показник опустився до 4. Співробітник лабораторії Pat Kopp пояснив результат тим, що спочатку Необхідно фізично видалити забруднення, а лише потім братися за санітайзер, який знищить мікроби, що залишилися. Незважаючи на свої властивості, що дезінфікують, ультрафіолет є лише супутнім засобом.

Інший експеримент, який провів доктор Jay Comeaux із Державного Університету McNeese у Lake Charles, показав ефективність портативного стерилізатора проти трьох видів хвороботворних бактерій. Однак з'ясувалося, що для успішного результату потрібно тримати санітайзер максимально близько над предметом і робити це не менше ніж 10 секунд. Крім того, поверхня має бути абсолютно плоскою. Поглиблення, кнопки та роз'єми заважають дезінфекції.

Які висновки можна зробити із цієї інформації? Портативні стерилізатори – однозначно варіант для терплячих. Якщо ви не бажаєте довго тримати прилад на вазі, краще придбати стерилізатор закритого типу, який сам проведе дезінфекцію та відключиться після обробки. Питання – відповіді про дезінфекцію мобільного телефону.

Як перевірити, чи вбиває санітайзер бактерії?

Без лабораторних тестів перевірити це не можна. Професійний люмінометр (прилад для вимірювання рівня бактерій) коштує у багато разів дорожче за санітайзера. Вихід один - шукати гідного виробника, довіритися його власним дослідженням і точно дотримуватися інструкцій із застосування.

Смужки визначення рівня озону в повітрі можуть показати ефективність УФ-санітайзера? Під дією ультрафіолету утворюється озон газ, тому деякі користувачі пропонують вимірювати його концентрацію, щоб з'ясувати, наскільки добре працює УФ-лампа. Продаються спеціальні смужки, але вони визначають рівень озону, починаючи з 90 мікрограм м3 (0.0451 ppm) і вище. Лампи у санітайзерах просто не дотягують до цього значення.

Що краще: протерти телефон спиртом чи купити санітайзер? Вирішувати лише вам. У будь-якому випадку, навіть маючи санітайзер, вам доведеться час від часу протирати телефон, оскільки гаджет не замінює механічне чищення. Ультрафіолетове випромінювання може пошкодити екран телефону?

Ні, хоча користувачі часто задаються цим питанням, коли йдеться про закриті ультрафіолетові санітайзери для телефонів. Поки що ми не знаємо про такі випадки. У комплекті йде Дезінфікуючий засіб Anticept-M (100 мл).

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами