Пластир від наривів, фурункулів і гнійників 1 шт

Пластир від наривів, фурункулів і гнійників 1 шт

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

10

Немає в наявності

10

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир від фурункулів, гнійних утворень і наривів легко долає запальні проблеми і сприяє якнайшвидшому загоєнню ран, що залишилися після їх видалення.

Призначений для витягування гною, розсмоктування набряку і прискорення загоєння фурункулів.

Чирей і фурункул, це одне і те ж поняття, але ось в медицині перший термін не прийнято вживати. Фурункул - це гнійний стрижень, який має властивість утворюватися глибоко в шкірі. Іноді розміри стрижня можуть досягати двох і більше сантиметрів. Крім того, на тілі навколо з'явився фурункула утворюється хвороблива червоного кольору пляма, діаметр його може дорівнювати 10-15 см, саме в його центрі знаходиться джерело гною.

З'явитися нежданий гість може на будь-якій ділянці тіла, наприклад, руках, ногах, сідницях, спині або животі. Запалений фурункул, може викликати підвищення температури тіла, тому, не відкладаючи варто звернутися до лікаря, який підкаже, як позбутися чирія, призначить необхідне лікування.

Причин, через які з'являються чирії на тілі, існує кілька. Серед них: золотистий, рідше білий стафілокок, недотримання правил гігієни, пошкодження шкіри, ослаблення імунної системи організму, а також переохолодження тіла, зміна місця проживання, тобто звичного середовища проживання.

Пластир сприяє швидкому дозріванню наривів.

В інтернет-магазині Frangipani ви можете недорого купити Пластир від наривів, фурункулів і гнійників 1 шт з доставкою по Україні

Спосіб використання:

Пластир рекомендується трохи підігріти, після чого наклеїти на запалену ділянку. Змінювати пластир 1-2 рази на день, до тих пір, поки не дозріє нарив, який потім легко видалите.

Рекомендується використовувати до повного дозрівання нариву, який згодом легко усувається.

За додатковою консультацією звертайтеся до менеджера магазину Frangipani, який відповість на всі ваші запитання щодо продукції магазину, телефонуйте +380 99 364 96 70

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами