Експрес-тест для визначення лямблії (Giardia lamblia) фекалії, Ecotest®

Експрес-тест для визначення лямблії (Giardia lamblia) фекалії, Ecotest®

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

200

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експресс-тест Ecotest® для виявлення лямблiї Giardia lamblia - це швидкий імунохроматографічний тест для in vitro даігносиики, що використовується для якісного визначення G. lamblia у зразках калу людини. Цей комплект призначений  длядіагностики лямбліозу.

Лямбліоз, спричинений Giardia lamblia (також відомою як G. intestinalis), є одним із найпоширеніших паразитарних захворювань людини у світі.

Giardia зазвичай поширюється при вживанні людиною їжі або води, забруднених цистами G. Lamblia, які містяться в калі. Джерелом лямбліозу також можуть бути інші люди або тварини. Цисти здатні виживати у холодній воді майже три місяці2. Симптоми обумовлюються потраплянням лямблій до клітин дванадцятипалої та тонкої кишок, в результаті чого блокується всмоктування поживних речовин. У більшості людей захворювання протікає безсимптомно, симптоми реєструються лише у близько третини заражених. Якщо інфекцію не лікувати, симптоми можуть зберігатися протягом шести тижнів і більше.


Діагностика за допомогою швидкого теста для виявлення лямблiї Giardia lamblia займає всього 10 хвилин, і для його проведення потрібна невелика кількість калу людини. Це простий, швидкий і чутливий метод діагностики лямбліозу.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами