Ліщина кора 0,25 кг

Ліщина кора 0,25 кг

Продавець:Корисності від Бузі

4.9/5  ( 57 оцінок )

91

Немає в наявності

1

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кора ліщини.

Кора ліщини володіє терпкими, противодизентерийными, жарознижувальними, судинозвужувальними властивостями. Настій на основі цієї рослини дозволяє вилікувати варикозне розширення вен, перифлебітах, варикозні виразки, капілярні геморагії.

Як правильно застосовувати кору ліщини

  • При варикозі — 1 ст. ложку сировини залийте окропом (500 мл), варіть на слабкому вогні близько 10 хвилин, після чого дайте настоятися 1 годину. Процідіть відвар і приймайте по півсклянки 4 рази на день до прийому їжі.
  • При простатиті — візьміть 1 ст. ложку кори і залийте водою (0, 5 літрів), кип'ятіть на повільному вогні близько 10 хвилин, настоюйте до охолодження. Приймати потрібно по півсклянки 4 рази на день, до їди.
  • При діабетичних ретинопатиях — візьміть 1 ст. ложку кори і залийте склянкою окропу, настоюйте ніч, після чого ретельно процідіть. Випити весь настій протягом дня маленькими частинами.
  • При капілярних геморагіях — 20 грам сировини подрібнити і залити окропом (200 мл) в термосі. Настоюйте близько 5 годин, після чого процідіть. Приймайте по одній чверті склянки 4 рази на день.

Характеристики

Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами