Браслет Антихрап Stop Snore Gone от храпа

Браслет Антихрап Stop Snore Gone от храпа

Продавець:Novotec

4.5/5  ( 726 оцінок )

245

Немає в наявності

11

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Антихропіння Stop Snore Gone браслет

Антихроп Snore Gone створінь на допомогу тим людям і сім'ям, які протягом тривалого періоду страждають від руйнівного хропіння. Це дуже ефективний пристрій, який допоможе позбутися від проблеми хропіння.

Антихроп Снор Гон купити можна в нашому інтернет магазині і Ви не пошкодуєте про свій вибір!

Принцип роботи антихропіння Snore Gone

Для цього лише потрібно прикріпити цей маленький прилад собі на зап'ясті. А потім усе піде, як по маслу». Вловлюючи звуки хропіння, він посилає легкі електромагнітні імпульси людині через 2 електроди, розташовані на задній панелі приладу, щоб сплячий, у свою чергу, змінивши положення тіла. При цьому людина не прокидатиметься, відчуватиме на підсвідомому рівні, що не принесе йому жодних проблем і турбот. Внаслідок чого хропіння припиняється.

Плюс до всього антихропіння Snore Gone безпечний. Електроімпульси, які він посилає, не нададуть на організм людини жодного негативного впливу. Антихроп легко кріпитися за допомогою застібок-липучок. Плюс до всього вищесказаного можна додати, що антихроп Snore Gone легкий в управлінні. Достатньо однієї кнопки, щоб натиснувши її, можна було як включити так і вимкнути антихропіння. Прилад Snore Gone допоможе вам позбавитися від неприємної звички хропіння, не докладаючи до цього жодних фізичних зусиль, не вкладаючи дорогих оперативних втручань та недешевих лікарських препаратів. Крім того, налаштування антихропіння дають можливість регулювати інтенсивність і потужність посилаються імпульсів.

Його зовнішній вигляд досить привабливий, з вигляду схожий на симпатичні часи, причому дуже легкі, вага яких складає всього лише 200 р.

Характеристики продукції

1. Унікальний біологічний детектор сигналів, готовий у будь-який момент визначити, що ви хропете.

2. Самонавчальний прилад біологічної віддачі імпульсів для зниження рівня гучності хропіння, а також його усунення.

3. Спеціальні біоелектричні виходи, які не впливають на цикл сну хропінні, покращуючи якість сну.

4. Відмінний дизайн і зручність використання.

5. Сигналізує при неправильному зберіганні.

6. Сигналізує при розряді батареї.

Використання

1. Натисніть кнопку живлення і утримуйте її протягом 3 секунд, потім миготить зелений індикатор.

2. Відрегулюйте відповідний діапазон електричних імпульсів. Для цього можна надіти браслет на руку для перевірки діапазону акупунктурних імпульсів при натисканні кнопок «Мах» та «Min». Натисніть кнопку «power/start» для підтвердження, що зелений індикатор буде мигати протягом декількох секунд. Потім прилад перейде до стану детектування.

3. Натисніть кнопку «power/start» і утримуйте її протягом 3 секунд для відключення приладу, мигатиме червоний індикатор.

Сьогодні хропіння стало однією з найпоширеніших проблем, з якими стикаються сучасні люди. Якщо не розпочати своєчасне лікування, то це може стати причиною появи апное, внаслідок якого може статися інфаркт міокарда, інсульт або інші серйозні недуги. У наші метушливі дні, коли година молотко пролітає, людина багато працює, але так мало відпочиває, а отже, дуже сильно потребує повноцінного відпочинку. Адже, як відомо, сон – це головний джерело здоров'я, причому не дорогий і доступний кожному.

Внаслідок хропіння порушується сон, що призводить до хронічної втоми, денної слабкості, відсутності бадьорості. Також знижується концентрація уваги, пам'яті, з'являються депресії, збільшується маса тіла у жінок, імпотенція у чоловіків. Однак сьогодні є засіб, який може стати вирішенням усіх проблем, пов'язаних зі сном. Це антихропіння Snore Gone – доступний і недорогий спосіб, який дозволяє швидко і в найкоротші терміни вирішити проблему хронічного недосипу та хропіння, взагалі.

Характеристики

Колір
  • Синій з білим
Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами